Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πόσα χρήματα θα βάλει στα ταμεία της η Liverpool, αν προκριθεί στους 8 του CHL

Πόσα χρήματα θα βάλει στα ταμεία της η Liverpool, αν προκριθεί στους 8 του CHL

Η Liverpool επιστρέφει στη δράση την Κυριακή κόντρα στη Burnley στο Anfield για την 30η αγωνιστική της Premier League και αμέσως μετά θα στρέψει την προσοχή της στη ρεβάνς των 16 του Uefa Champions League κόντρα στην Bayern Munich στην Allianz Arena.

Οι Reds θα πάνε στο Μόναχο με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό θα το καταφέρουν, αν φύγουν από τη Βαυαρία με το διπλό ή με ισοπαλία με σκορ (π.χ. 2-2) και όχι μόνο θα έχουν φτάσει στους 8 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά θα βάλουν και ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους.

Η πρόκριση σε βάρος της Bayern Munich θα δώσει στη Liverpool €10.5 εκατομμύρια, όπως αναφέρει η σημερινή έκδοση της Mirror. Στους 8 οι Reds θα αντιμετώπισουν μια από τις υπόλοιπες 7 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αν ξεπεράσουν το εμπόδιό της, τότε θα λάβουν άλλα €12 εκατομμύρια. Δηλαδή €22.5 εκατομμύρια στα ταμεία της ομάδας με δύο προκρίσεις.

Αν καταφέρει η ομάδα του Klopp να φτάσει στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης, όπως έκανε και πέρυσι θα βάλει άλλα €15 εκατομμύρια στα ταμεία της. Λίγα περισσότερα από όσα έλαβε πέρυσι με την πρόκρισή της στον τελικό του Κιέβου.

Τέλος, αν οι Reds θα κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο θα λάβουν ακόμη €4 εκατομμύρια.

Η Μαδρίτη σημαίνει έσοδα για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com