Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Collymore: “ Να τα δώσει όλα για Van Dijk το καλοκαίρι η City ”

Collymore: “ Να τα δώσει όλα για Van Dijk το καλοκαίρι η City ”

Σε μια πολύ περίεργη πρόταση προχώρησε ο πρώην κεντρικός επιθετικός της Liverpool, Stan Collymore μέσω της Mirror, καθώς ανέφερε πως η Manchester City πρέπει να αγοράσει τον Virgil Van Dijk από τη Liverpool το προσεχές καλοκαίρι, αν θέλει να χτίσει μια δυναστεία στο Νησί και να συνεχίσει να παίρνει τα πρωταθλήματα.

Βέβαια, αυτό το σενάριο δεν έχει καμία βάση και είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί, ακόμη και αν καταθέσουν πρόταση οι Πολίτες, οι Reds θα την απορρίψουν με συνοπτικές διαδικασίες. Ας δούμε όμως τι ακριβώς πρότεινε ο Collymore: 

“ Αν η City επιθυμεί να χτίσει μια δυναστεία στην Αγγλία, πρέπει να αγοράσει τον Van Dijk. Είναι κάτι που πρέπει να το κάνουν χωρίς να το σκεφτούν. Ο Van Dijk πρέπει να κοστίζει τουλάχιστον £175 εκατομμύρια, καθώς θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. ” Είπε ο Collymore.

“ Εγώ θα έδινα στη Liverpool τον John Stones,  τον Nicolas Otamendi και £150 εκατομμύρια και θα ανέβαζα την προσφορά μου μέχρι να γίνει αποδεκτή από τη Liverpool. Μέχρι να μην μπορούσαν να αρνηθούν. Ο Van Dijk διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα από κάθε άλλον παίκτη στην Premier League και πρέπει να τον αγοράσουν. ”

Τον Van Dijk στη City πρότεινε ο Collymore.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com