Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Ανυπομονώ για το πρώτο μου τρόπαιο με τη Liverpool ”

Mane: “ Ανυπομονώ για το πρώτο μου τρόπαιο με τη Liverpool ”

Μόλις 9 αγώνες έχουν απομείνει για το τέλος της φετινής Premier League, κάτι που σημαίνει πως πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Οι Reds βρίσκονται στο -1 από την κορυφή και ο Sadio Mane μίλησε για την σημασία της κατάκτησης του τίτλου για τον ίδιο, την ομάδα και για τους οπαδούς.

Ο Σεναγαλέζος εξτρέμ τόνισε πως ανυπομονεί να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με τους Reds.

“ Ανυπομονώ για το πρώτο μου τρόπαιο με τη Liverpool. Δεν μπορώ να περιμένω για αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω πόσο σημαντικό θα είναι για τους οπαδούς η κατάκτηση της Premier League. Ξέρω πόσο πολύ το θέλουν. Πιστεύουμε πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και είμαστε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε και δυνατούς αντιπάλους, όπως η Manchester City, αλλά γιατί να μην πάρουμε εμείς τον τίτλο; Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θα κάνουμε τα πάντα, για να κάνουμε περήφανους όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και τους οπαδούς. ” Δήλωσε ο Sadio Mane στο World Soccer.

Ο Mane αναφέρθηκε και στον Jürgen Klopp:

“ Πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ένα από τα μυστικά είναι πως είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος. ”

“ Είναι πολύ κοντά στους παίκτες και έχει ξεχωριστή και εξαιρετική σχέση με τον καθένα από εμάς. Τον λατρεύουμε και εμείς οι παίκτες και οι οπαδοί. Έχει πάθος και το μεταδίδει σε εμάς. Έχει κάνει πολλά για την ομάδα. ”

Ο Mane πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com