Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποια η στάση του Klopp για το ενδιαφέρον της Real Madrid

Ποια η στάση του Klopp για το ενδιαφέρον της Real Madrid

Μια δραματική νύχτα έζησε χθες το βράδυ η Real Madrid, καθώς βίωσε ένα οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ajax με σκορ 1-4 μέσα στο Santiago Bernabeu και συνολικό σκορ 3-5.

Ο πρόεδρος των Μαδριλέρων, Florentino Perez είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή είτε άμεσα είτε το αργότερο το καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή η ομάδα του. Στη λίστα του υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα, όπως οι Max Allegri, Mauricio Pochettino, Jose Mourinho και ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp, ο οποίος φαντάζει ως ο ιδανικός διάδοχος του Santiago Solari, του οποίου οι μέρες στη Μαδρίτη είναι μετρημένες.

Οι νυν πρωταθλητές Ευρώπης θα ήθελαν τον Γερμανό προπονητή της Liverpool και υπάρχει περίπτωση να του καταθέσουν πρόταση, όπως είχαν κάνει και στο παρελεθόν, όταν ο Klopp είχε απαντήσει αρνητικά.

Αρνητικά θα απαντήσει ξανά ο Jürgen Klopp, αν δεχθεί κρούση από τη Real Madrid, καθώς δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από το Anfield και θέλει να ολοκληρώσει το πλάνο του με τους Reds. Ο Γερμανός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με την ομάδα, οπότε αναμένεται να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνα στο Anfield.

Επίσης ο Klopp έχει εξαιρετική σχέση με την FSG και δεν μιλάει Ισπανικά. Το τελευταίο έχει σημασία, διότι ο τεχνικός των Reds είχε αναφέρει στο παρελθόν πως δεν θα δούλευε σε μια χώρα, στην οποία δεν θα ήξερε την γλώσσα.

Αρά, ο Jürgen Klopp μένει στη Liverpool, ακόμη και αν δεχθεί μια δελεαστική πρόταση από την Real Madrid.

Ούτε καν το σκέφτεται για Μαδρίτη ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com