Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Χρειάζεται αντικαταστάτη του Coutinho η Liverpool»

Carragher: «Χρειάζεται αντικαταστάτη του Coutinho η Liverpool»

Την έλλειψη ενός βασικού δημιουργικού παίκτη στο κέντρο της Liverpool επεσήμανε σε δηλώσεις του μετά το Merseyside Derby ο Jamie Carragher.

Ο θρύλος των κόκκινων επί της ουσίας τόνισε ότι ο Philippe Coutinho, ένα χρόνο και δύο μήνες μετά την αναχώρησή του για τη Βαρκελώνη, δεν αντικαταστάθηκε ποτέ.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Carra, μιλώντας στο Sky Sports (μέσω του GiveMeSport), ερωτώμενος αν η ομάδα του Klopp χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη:

«Ναι, από την άποψη ότι προς το παρόν η Liverpool αδυνατεί να σχηματίσει μία σταθερή τριάδα στο κέντρο. Όμως αυτό δεν είναι τωρινό πρόβλημα. Το είχαν και πέρυσι στο Champions League, παρόλο πού τα πήγαιναν τόσο καλά.»

«Υπήρχαν κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως ο τελικός του Champions League, όπου κοίταζες το πώς ήταν παραταγμένοι και έλεγες ότι τους λείπει ένας τέτοιος παίκτης. Έχασαν τον Coutinho πέρυσι και δεν τον αντικατέστησαν ποτέ.»

«Προσπάθησαν να τον αντικαταστήσουν με τον Nabil Fekir, όμως δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν. Ακόμα και αν εν τέλει κατακτήσει το πρωτάθλημα η Liverpool, θεωρώ ότι χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση

Υποθέτουμε ότι ο Carragher προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση επηρεαζόμενος και από το γεγονός ότι ο Shaqiri, παρότι είναι παίκτης με κοινά χαρακτηριστικά με τον Βραζιλιάνο, δεν έχει καθιερωθεί σαν βασικός ή/και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο μαζί του.

Jamie Carragher και Philippe Coutinho στο μικρό χρονικό διάστημα της συνύπαρξής τους στη Liverpool.
Jamie Carragher και Philippe Coutinho στο μικρό χρονικό διάστημα της συνύπαρξής τους στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com