Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Είμαστε αισιόδοξοι ”

Klopp: “ Είμαστε αισιόδοξοι ”

Η Liverpool εδώ και 2 ημέρες δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από περίπου 3 μήνες και θα κυνηγήσει για το υπόλοιπο της σεζόν την Manchester City, για να μπορέσει να κατακτήσει εκείνη τον τίτλο. Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τη συνέχεια από την επίσημη ιστοσελίδα των Reds και δήλωσε αισιόδοξος, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Για την συνέχεια ο Klopp δήλωσε: 

“ Είμαστε ακόμα αισιόδοξοι. Πως θα μπορούσαμε να μην είμαστε; Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το τέλος και πάρα πολλά παιχνίδια. Έχουμε φτάσει ως εδώ με την σταθερότητά μας ως ομάδα. Τα παιδιά το έχουν αποδείξει αυτό, είναι πολύ σταθερά στην απόδοσή τους. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι πολύ δύσκολο πλέον να μας νικήσει κάποιος, κάτι που είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Αμυνόμαστε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες, το οποίο είναι επίσης δύσκολο να το κάνεις στα μεγάλα παιχνίδια. Απλά πρέπει να τις αξιοποιήσεις και να τις τελειώσεις. Αυτό ακριβώς δεν κάναμε κόντρα στην Everton, θα έπρεπε να τις είχαμε τελειώσει. ” Πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας ανέφερε: 

“ Ο πίνακας της βαθμολογίας έχει αλλάξει λίγο και δεν είμαστε πλέον πρώτοι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα τα παρατήσουμε. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και έχει δρόμο ακόμα. ”

Ο Klopp κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com