Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold και Keita επιστρέφουν στην ενδεκάδα με Watford

Alexander-Arnold και Keita επιστρέφουν στην ενδεκάδα με Watford

Οριστικά πίσω της έχει αφήσει η Liverpool τις δύο λευκές ισοπαλίες με Bayern Munich και Manchester United και σκέφτεται μόνο τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Watford, στον οποίο ο Jürgen Klopp ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές.

Στο βασικό σχήμα των Reds αναμένεται να επιστρέψει και ο Naby Keita και ο Alexander-Arnold. Ο πρώτος κάτα πιθανότητα θα πάρει την θέση του Jordan Henderson, ο οποίος προέρχεται από δύο δύσκολους συνεχόμενους αγώνες και μάλλον θα πάρει ανάσες αύριο, ενώ ο Trent θα ξεκινήσει δεξί μπακ αντί του James Milner.

Ο Klopp επέλεξε τον Milner στο ντέρμπι κόντρα στην Manchester United, λόγω της εμπειρίας του, όμως δεν θα του δώσει φανέλα βασικού και στον αυριανό αγώνα. Fabinho και Wijnaldum θα διατηρήσουν τις θέσεις του στη μεσαία γραμμή, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Alisson Becker, Virgil Van Dijk, Joel Matip και Andrew Robertson.

Ενδιαφέρον θα έχουν και οι επιλογές του Γερμανού για την επίθεση. Ο Bobby Firmino δεν θα είναι διαθέσιμος και ο Klopp πρέπει να αποφασίσει να θα ξεκινήσει με τον Mo Salah στην κορυφή ή αν θα επιλέξει έναν εκ των Daniel Sturridge και Divock Origi.

Αν ξεκινήσει στην κορυφή ο Salah, τότε την θέση του στο δεξί άκρο της επίθεσης θα την πάρει ο Xherdan Shaqiri.

Επιστρέφουν Trent και Keita με Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com