Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ενημέρωση του Klopp για τον τραυματισμό του Firmino

Η ενημέρωση του Klopp για τον τραυματισμό του Firmino

Πολύ καλά είναι τελικά ο Bobby Firmino, όπως μας ενημερώσε πριν από λίγα λεπτά ο Jürgen Klopp μέσω της σημερινής συνέντευξης τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Watford.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Manchester United και έκανε χθες εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό. Αυτό σημαίνει, ότι ελπίζει για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Watford και πρέπει να θεωρείται σίγουρος για το Merseyside derby της Κυριακής με αντίπαλο την Everton στο Goodison Park.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός για τον Firmino: 

“ Δείχνει να είναι καλά. Ήμασταν τυχεροί με την περίπτωσή του. Δεν είναι τόσο σοβαρό, όσο έδειχνε την πρώτη στιγμή. Αλλά βέβαια δεν ήταν καλό σημάδι, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Κυριακής. ”

“ Έχουμε αγώνα με την Watford αύριο και είναι κοντά στο να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Συγκεντρώνει όμως σοβαρές πιθανότητες να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με την Everton. ”

“ Επειδή πρόκειται για τον Bobby θα έλεγα πως υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί και αύριο με την Watford. Δεν ξέρω αν θα τον χρησιμοποιήσω όμως. Πάντως, είναι πολύ μεγάλο λάθος να τον ξεγράφεις, γιατί πάντα αναρρώνει πολύ πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους. ”

Ο Firmino ελπίζει για Watford και θα είναι σίγουρα έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com