Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Clyne: “ Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Liverpool ”

Clyne: “ Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Liverpool ”

Μπορεί να μη βρίσκεται στη Liverpool από τις αρχές Ιανουρίου, όμως ο Nathaniel Clyne σκέφτεται ακόμα και τους Reds και την προσπάθεια τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Premier League και μάλιστα τους θεωρεί φαβορί, όπως δήλωσε μέσω του Sky Sports.

Για την προσπάθεια των Reds να κατακτήσουν τον τίτλο ο 27χρονος αμυντικός είπε: 

“ Μπορεί τώρα εύκολα να διακρίνει κανείς, πως οι παίκτες στα αποδυτήρια απολαμβάνουν την ευκαιρία που τους έχει δοθεί να κάνουν πρωταθλητισμό. ” Δήλωσε ο Clyne.

“ Βρίσκονται στην κορυφή τους πρωταθλημάτος. Είναι στο χέρι τους. Αυτό που χρειάζεται να κάνουν είναι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν και θα το κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Μπορούν να το κάνουν. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Δεν έχω μιλήσει καθόλου στον Klopp και δεν έχω σκεφτεί τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν.”

“ Είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο μου. Να παίζω ποδόσφαιρο, να βελτιωνόμαι και να μένω υγιής. Έχω αρχίσει να αποκτώ και πάλι αγωνιστικό ρυθμό, γιατί πλέον παίρνω χρόνο συμμετοχής σε αγώνες. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που επέλεξα να έρθω στην Bournemouth. ”

Ο Clyne αγωνίζεται ως δανεικός στα Κεράσια και έχει πραγματοποιήσει ήδη 6 εμφανίσεις. Μόνο στον αγώνα του Anfield (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής) δεν αγωνίστηκε.

Ο Clyne κόντρα στην Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com