Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Μπορούμε να πληγώσουμε την Bayern στην Allianz Arena “

Henderson: “ Μπορούμε να πληγώσουμε την Bayern στην Allianz Arena “

Σαν πραγματικός αρχηγός αγωνίστηκε χθες το βράδυ ο Jordan Henderson και ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης της Liverpool στον αγωνιστικό χώρο.

Η εμφάνιση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της ομάδας και πήρε την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει. Ο ίδιος δήλωσε στο BT Sport, πως οι Reds πιστεύουν στην πρόκριση και μπορούν να κάνουν την ζημιά μέσα στο Μόναχο στις 13 Μαρτίου.

Για την ρεβάνς ο Henderson είπε: 

“ Φυσικά και είμαστε ακόμα ζωντανοί και μέσα στην διοργάνωση. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τον επαναληπτικό, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για το ματς του Μονάχου. ”

“ Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα έχουμε και πλέον έχουμε και εμπειρία από το Champions League. Μπορούμε να πάμε στην Allianz Arena και να τους πληγώσουμε. ”

Για τον χθεσινό αγώνα δήλωσε: 

“ Δεν είναι το χειρότερο αποτέλεσμα, αλλά θα προτιμούσαμε να είχαμε σκοράρει. Θα ήταν καλύτερα, αν είχαμε βάλει 1 ή 2 γκολ. Αλλά τελικά το ματς έληξε ισοπαλία και πρέπει να δουλέψουμε και να πάμε βελτιωμένοι στον επαναληπτικό. ”

“ Ήταν απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά τουλάχιστον κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και αμυνθήκαμε καλά, κάτι το οποίο είναι θετικό. Είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 1 ή 2 γκολ. Η εμφάνισή μας δεν ήταν άσχημη, αλλά κάτι μας έλειπε στην τελική ενέργεια. ”

Ξεχώρισε ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com