Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει Αμερική το καλοκαίρι η Liverpool!

Πάει Αμερική το καλοκαίρι η Liverpool!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη περίπου στα μισά της φετινής σεζόν, καθώς μόλις χθες έδωσε η Liverpool τον πρώτο της αγώνα για την φάση των 16 του Uefa Champions League, όμως η ομάδα αποφάσισε ήδη τον καλοκαιρινό της προορισμό.

Οι Reds θα βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και όχι στην Ασία. Πέρυσι η Liverpool πήρε μέρος στο International Champions Cup, αλλά φέτος δεν θα συμβεί αυτό.

Η ομάδα συνήθιζε να επισκέπτεται την Ασία κάθε δύο χρόνια, αλλά αυτή η παράδοση θα σπάσει φέτος και οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιάζουν ως ο πιθανότερος καλοκαιρινός προορισμός για την προετοιμασία.

Οι ακριβείς προορισμοί δεν έχουν οριστικοιποιηθεί ακόμα, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο, ότι η Liverpool θα βρεθεί στην Βοστώνη και θα αγωνιστεί στο Boston Fenway Park, το οποίο αποτελεί έδρα των Boston Red Sox, δηλαδή την ομάδα της FSG. Τελευταία φορά που οι Reds αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο γήπεδο ήταν το καλοκαίρι του 2014 και αντίπαλος ήταν η Roma.

Άλλοι δύο πιθανοί προορισμοί είναι το Σικάγο και η Νέα Υόρκη, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο για την ώρα. Πάντως, οι Reds θα συνεχίσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία και σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, όπως έκαναν και πέρυσι με την Evian της Γαλλίας στις αρχές Αυγούστου.

Στο περσινό φιλικό της ομάδας του Klopp κόντρα στην Manchester United στο Michigan κόπηκαν 101.000 εισιτήρια και sold out θα συμβούν και φέτος στα γήπεδα, που θα αγωνιστούν οι Reds.

Αμερική και το φετινό καλοκαίρι ο προορισμός της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com