Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Γι’ αυτό πιστεύω στην πρόκριση στο Μόναχο ”

Wijnaldum: “ Γι’ αυτό πιστεύω στην πρόκριση στο Μόναχο ”

Η Liverpool αναδείχθηκε ισόπαλη το βράδυ της Τρίτης με την Bayern Munich και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της Allianz Arena, στην οποία οι Reds θα τα παίξουν όλα για όλα και σύμφωνα με τον Gini Wijnaldum μπορούν να πάρουν την πρόκριση.

Ο Ολλανδός μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και εξήγησε γιατί πιστεύει σε πρόκριση της Liverpool στην Γερμανία:

Για τον χθεσινό αγώνα: 

“ Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν OK. Δημιουργήσαμε με ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Δεν ήμασταν τυχεροί με τις ευκαιρίες μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. ” Είπε ο Gini Wijnaldum.

“ Η τελική μας πάσα δεν ήταν καλή. Μερικές φορές συμβαίνει και αυτό. Όταν σε ένα μεγάλο παιχνίδι δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου και δεν είσαι καλός τελική πάσα, πρέπει απλά να το αντιμετωπίσεις. ”

Για τους λόγους που πιστεύει στην πρόκριση: 

“ Με τον τρόπο που παίζουμε έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες πολλές ευκαιρίες στον επαναληπτικό. Γι’ αυτό και είμαι χαρούμενος, που δεν δεχθήκαμε γκολ και κρατήσαμε το 0. ”

“ Δεν με ανησυχεί πολύ το σκοράρισμα, διότι έχουμε αποδείξει πολλές φορές το παρελθόν, ότι μπορούμε να το κάνουμε. Απλά πρέπει να το κάνουμε και στη Γερμανία. Ελπίζουμε να έχουμε λίγη περισσότερη τύχη και να πάρουμε την πρόκριση. ”

Κατάμεστο ξανά το Anfield στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com