Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα τα δώσουμε όλα την Τρίτη ”

Klopp: “ Θα τα δώσουμε όλα την Τρίτη ”

Κάτι παράπανω από 48 ώρες έχουν απομείνει για τον μεγάλο αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στη Liverpool και στην Bayern Munich και ο Jürgen Klopp πριν μιλήσει στην αυριανή συνέντευξη τύπου, παραχώρησε μια mini συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς, ανέλυσε την ομάδα και τόνισε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Για την Bayern Munich ο Klopp είπε: 

“ Έχω δει ορισμένα φετινά παιχνίδια της Bayern. Πρέπει να έχω δει πέντε ή έξι και μπορώ να πω, ότι έχει αλλάξει αρκετά σαν ομάδα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Παρέμενει όμως μια εξαιρετική ομάδα και έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Γερμανίας. Επίσης κάθε χρόνο βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League ή στα προημιτελικά. Είναι φυσιολογικό να έχει αλλάξει ως ομάδα, διότι τώρα είναι προπονητής ο Kovac και όχι ο Guardiola για παράδειγμα. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. ”

“ Έχουν προσθέσει σπουδαίους παίκτες στην ομάδα τους, όπως ο Coman, ο Goretzka, ο Gnabry. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και απλά η Dortmund βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση, γι’ αυτό υπάρχει αυτή η διαφορά στο πρωτάθλημα. Μπορούν να την κερδίσουν όμως στο Μόναχο και να πάρουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Αυτό λέει πολλά για την ποιότητά τους. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για την προσπάθεια της ομάδας του: 

“ Θα τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι της Τρίτης, για να πάρουμε την νίκη. Το θέλουμε πολύ και περιμένουμε μια φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. ”

Ο Klopp για την Bayern.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com