Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε τον Keita ο Robertson!

Αποθέωσε τον Keita ο Robertson!

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Bournemouth κανένας παίκτης της Liverpool δεν υστέρησε και όσοι αγωνίστηκαν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση. Αυτό συνέβη και με τον Naby Keita, ο οποίος έδωσε απαντήσεις και έδειξε πως είναι και εκείνος εδώ και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η καλή του απόδοση στον αγώνα με τα Κεράσια δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους παίκτες της ομάδας και αυτό το έδειξε και ο Andrew Robertson και φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του μέσου από τη Γουινέα μέσω των δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

“ Είναι ακόμα πολύ νέος και χρειαζόταν τον χρόνο του. Αλλά αν το σκεφτείτε και άλλοι παίκτες χρειάστηκαν τον χρόνο τους. Εγώ χρειάστηκα χρόνο, ο Fabinho χρειάστηκε χρόνο και ο Chambo χρειάστηκε χρόνο. ”

“ Έτσι όπως είναι τα πράγματα, πρέπει να προσαρμοστείς στην ομάδα και να μάθεις το σύστημά της, προκειμένου να αποδόσεις. Πρέπει να μάθεις πως παίζουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου. ” Πρόσθεσε ο Robbo και συνέχισε:

“ Πιστεύω πως ο κόσμος ξεχνά πόσο μικρός είναι ο Keita. Σήμερα γίνεται μόλις 24. Είναι ακόμα πολύ νέος. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και όσο περισσότερο αγωνίζεται, τοσο περισσσότερο θα μιλάει ο κόσμος για εκείνον.

“ Πιστεύω πως στον χθεσινό αγώνα έδειξε την μεγάλη του κλάση. Η ψυχολογία θα βρίσκεται στα ύψη μετά από αυτή του την εμφάνιση. ”

Έδειξε την κλάση του χθες ο εορτάζων Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com