Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Αυτή ήταν η αντίδραση που θέλαμε ”

Klopp: “ Αυτή ήταν η αντίδραση που θέλαμε ”

Η Liverpool το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε εύκολα με 3-0 της Bournemouth και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Jürgen Klopp είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας.

Ο Γερμανός αρχικά σχολίασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και τόνισε πως οι Reds έδειξαν την αντίδραση που ήθελε να δει: 

“ Κάνουμε πάντα κριτική στον εαυτό μας. Δεν ήμασταν χαρούμενοι μετά τις δύο τελευταίες μας εμφανίσεις. Υπήρξαν λόγοι που δεν πήγαμε καλά, αλλά θα ακουστεί ως δικαιολογία και δεν υπάρχει λόγος να τοποθετηθούμε ξανά δημόσια γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια. ”

“ Αναλύσαμε τους αγώνες και εστιάσαμε στα σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Θέλουμε να παίζουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και κόντρα στην Bournemouth θέλαμε να βγάλουμε μια αντίδραση. Και αυτό ακριβώς κάναμε, βγάλαμε την αντίδραση που θέλαμε. ”

Για το παιχνίδι: 

“ Από την αρχή ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Bournemouth είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνά μας. Εμείς όμως ήμασταν πολύ καλοί και στις αντεπιθέσεις και στην πίεση ψηλά. Δύο στοιχεία, τα οποία μπορούν να σε οδηγήσουν στη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε 3 φορές. Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι από την πλευρά μας και αξίζαμε τους 3 βαθμούς. ”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com