Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήταν ασταμάτητος ο Salah! ”

Klopp: “ Ήταν ασταμάτητος ο Salah! ”

Ένα ακόμη παιχνίδι για τον Mo Salah και ένα ακόμη σπασμένο ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της Liverpool μετά τον Luis Suarez, που καταφέρνει να σκοράρει 20 γκολ σε 2 σερί σεζόν. Ο Jürgen Klopp δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το συγκεκριμένο επίτευγμα του Αιγύπτιο, όπως και την συνολική πολύ καλή του απόδοση.

Για το ρεκόρ που έσπασε ο Salah και για την εμφάνιση του Φαραώ ο Klopp είπε: 

“ Ήταν πολύ θετικό που κατάφερε να κάνει το ρεκόρ, όμως το πιο σημαντικό ήταν η εμφάνισή του. Ήταν τέλεια. Πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση. Ακριβώς όπως μπορεί να παίζει και όπως θέλουμε εμείς να παίζει. Συμμετείχε πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας και όχι μόνο στα γκολ. ”

“ Έτσι ακριβώς πρέπει να παίζει και θα καταφέρει να σκοράρει πολλά γκολ. ”

Για το γκολ του: 

“ Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις πολλούς παίκτες να κάνουν, ότι έκανε ο Bobby (τακουνάκι) στην συγκεκριμένη φάση. Οι περισσότεροι θα δοκίμαζαν σουτ, το οποίο θα απομακρυνόταν από τους αμυντικούς ή τον τερματοφύλακα. Εκείνος όμως έκανε την διαφορά και την έδωσε στον Salah, ο οποίος είναι ένας εκτελεστής. ”

Ο Klopp ρωτήθηκε και για τους οπαδούς της ομάδας: 

“ Είναι απίστευτοι. Αυτός είναι ο λόγος, που βρισκόμαστε στην συγκεκριμένη θέση και έχουμε τόσο καλά αποτελέσματα εντός έδρας. Είναι όλοι όρθιοι και τραγουδάνε για την ομάδα. Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν πολύ καλά. ”

Για μια ακόμη φορά η ατμόσφαιρα στο Anfield ήταν φανταστική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com