Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dalglish: “ Ο Jürgen είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας ”

Dalglish: “ Ο Jürgen είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας ”

O Kenny Dalglish στο Anfield.

Την απόλυτή του στήριξη στο πρόσωπο του προπονητή της Liverpool, Jürgen Klopp εξέφρασε μέσω των δηλώσεών του στη Liverpool Echo ο Sir Kenny Dalglish.

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Γερμανός έχει μεταμορφώσει για τα καλά τους Reds από την ημέρα της έλευσης του στον σύλλογο και τους οδηγεί προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Premier League.

“ Είναι τέλειος. Είναι εξαιρετικός με τους παίκτες, διότι μοιράζεται μαζί τους όλα όσα γνωρίζει για το ποδόσφαιρο. ”

“ Ο Jürgen κατά πάσα πιθανότητα είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της Liverpool. Δεν θα μπορούσε να βρισκόταν κάποιος άλλος εδώ. Δεν θέλει να προσποιείται και πάντα προσπαθεί να είναι ο εαυτός του. Κάνει το καλύτερο για όλους και το φετινό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Με την απαραίτητη στήριξη από τον κόσμο μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος και να είμαστε πρωταθλητές. ” Πρόσθεσε ο Dalglish.

Όσο για το αν θέλει να δώσει κάποια συμβουλή στον Γερμανό: 

“ Πιστεύω ότι είναι καλά ενημερωμένος για όλα. Δεν χρειάζεται να του δώσω κάποια προσωπική συμβουλή. Γνωρίζει πολύ καλά τι απαιτήσεις έχει ο σύλλογος της Liverpool και πιθανότατα θα καταφέρει να της εκπληρώσει.”

Ο 67χρονος έδωσε όμως την δική του συμβουλή στους παίκτες της ομάδας ενόψει της συνέχειας: 

“ Θέλω να τους πω να μην κοιτάζουν όσα γράφονται. Ούτε εκείνα για τους παίκτες της Manchester City. Εμείς βρισκόμαστε στην περσινή τους θέση. Εμείς ορίζουμε την τύχη μας. ”

Εμπιστεύεται απόλυτα τον Klopp, ο Dalglish.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com