Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Να δείξουμε τι σημαίνει Anfield ”

Henderson: “ Να δείξουμε τι σημαίνει Anfield ”

Επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στο Anfield η Liverpool και αντιμετωπίζει την Bournemouth στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League. Όπως πάντα υπάρχει το επίσημο πρόγραμμα αγώνα των Reds και στο σημερινό φιλοξενούνται δηλώσεις του Jordan Henderson.

Ο αρχηγός της ομάδας μίλησε για τον σημερινό αγώνα και τόνισε πως είναι καιρός να αποδείξει η ομάδα την μεγάλη δύναμη του Anfield για ακόμη μια φορά.

“ Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα από τα τελευταία παιχνίδια, αν θέλουμε να μας δώσει το Anfield όλη του την ενέργεια και να μας βοηθήσει να πάρουμε την νίκη. ”

“ Για να είμαστε δίκαιοι με τους εαυτούς μας, το έχουμε ήδη κάνει μέσα στη σεζόν. Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Είναι ώρα να το υπενθυμίσουμε σε όλους και να κάνουμε τους οπαδούς να μας υποστηρίξουν καλύτερα από κάθε άλλη φορά φέτος. ” Πρόσθεσε ο Henderson.

“ Έχουν γραφτεί και έχουν λεχθεί πάρα πολλά για εμάς, όμως εμείς δεν δίνουμε σημασία σε τίποτα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Για εμάς τα μόνα σημαντικά λόγια είναι του προπονητή και των ανθρώπων στο Melwood. ”

Για τον αγώνα κόντρα στα Κεράσια ο Henderson είπε: 

“ Σήμερα έχουμε μπροστά μας έναν απίστευτα δύσκολο αγώνα. Η Bournemouth είναι μια εξαιρετική ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή και έχει πολύ καλά αποτελέσματα φέτος. Έχει τον σεβασμό μας, αλλά παίζουμε στο Anfield και πρέπει να τα δώσουμε όλα. ”

“ Έχουμε μπει πλέον στα τελευταία ματς της σεζόν και πρέπει να δείξουμε σε όλους τι σημαίνει Anfield. ”

Ο Henderson ευχαριστεί τον κόσμο μετά την λήξη του αγώνα με την Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com