Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kenny Dalglish: “ Να είμαστε αισιόδοξοι και να στηρίζουμε την ομάδα ”

Kenny Dalglish: “ Να είμαστε αισιόδοξοι και να στηρίζουμε την ομάδα ”

Έναν πολύ σημαντικό αγώνα δίνει η Liverpool το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο την Bournemouth για την 25η αγωνιστική της Premier League και ο μεγάλος, Sir Kenny Dalglish έδωσε μέσω της Liverpool Echo το δικό του μήνα ενόψει της συνέχειας και εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι οπαδοί της ομάδας.

“ Υπάρχει άγχος στον κόσμο και αυτό είναι απολύτως λογικό. Είχα και εγώ αρκετό άγχος στην αρχή της σεζόν, αλλά διανύουμε μια τέλεια χρονιά. Μέχρι στιγμής οι οπαδοί τα έχουν πάει πολύ καλά. ”

“ Όταν έπαιζα εγώ, πάντα οι οπαδοί μας έπαιζαν τεράστιο ρόλο στην κατάκτηση των τίτλων. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου, ειδικότερα τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να βοηθήσουμε την ομάδα. ”

“ Όταν ήμουν παίκτες στάθηκα αρκετά τυχερός, διότι πολλούς τίτλους τους κατακτήσαμε, λόγω της μεγάλης βοήθειας που παίρναμε από τον κόσμο μας και από το τεχνικό επιτελείο. ”

Ο King Kenny Dalglish έδωσε και την ακόλουθη συμβουλή στους οπαδούς των Reds: 

“ Πρέπει να έρχονται στα παιχνίδια και ποτέ να μην το υποτιμάνε αυτό. Ο κόσμος μπορεί να σπρώξει την ομάδα στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 29 χρόνια. Πάντα στήριζε την ομάδα και ήταν απίστευτος. ”

“ Είναι λογικό να υπάρχει ένα άγχος και μια νευρικότητα, αλλά κανείς δεν πρέπει να σταματά να τραγουδάει για την ομάδα. Πρέπει να είναι όλοι αισιόδοξοι και να στηρίζουν την ομάδα μέχρι το τέλος του κάθε παιχνιδιού. ” Ολοκλήρωσε ο Dalglish.

Και ο Sir Kenny Dalglish στηρίζεται στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com