Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Κάθε βαθμός είναι σημαντικός ”

Wijnaldum: “ Κάθε βαθμός είναι σημαντικός ”

Μετά τον Jürgen Klopp, μίλησε και ο Gini Wijnaldum στην καμέρα του BT Sport για τον ισόπαλο αγώνα της Liverpool με την Leicester.

Ο Ολλανδός μέσος παραδέχθηκε, ότι οι Reds έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία να αυξήσουν το προβάδισμά τους στους 7 πόντους, αλλά επίσης ανέφερε πως κάθε βαθμός είναι σημαντικός στη μάχη του τίτλου.

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε αυξήσει την διαφορά στους 7 βαθμούς. Τελικά είναι 5 και είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να τους κάνουμε 7. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Πιστεύω πως είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στο ματς. Σκοράραμε, είχαμε την κατοχή και κάποιες ευκαιρίες στην αρχή. Μετά είχαν την ευκαιρία τους με τον Maddison και σκόραραν με την δεύτερη τους φάση στον αγώνα. ”

“ Πιστεύω πως όλοι σκέφτονταν τους 7 βαθμούς και ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε, τελικά όμως δεν έγινε. Φυσικά και όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πήραμε έναν βαθμό και κάθε βαθμός είναι σημαντικός στην κούρσα του πρωταθλήματος.”

Ο Gini προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δεν έπιασε υψηλή απόδοση η Liverpool μετά το 1-0: 

“ Δεν ξέρω. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να βρούμε και το δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε και βελτιώθηκαν μετά το 30ο λεπτό του αγώνα. Παίζαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και τους δώσαμε ένα φάουλ και εκείνοι ισοφάρισαν. ”

“ Θα προσπαθήσουμε μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Θέλουμε την νίκη με την West Ham, θα είναι δύσκολο, όπως και κάθε παιχνίδι της Premier League. ”

Η Liverpool δεν νίκησε την Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com