Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήταν πέναλτι ”

Klopp: “ Ήταν πέναλτι ”

Η Liverpool δεν έκανε την καλύτερη της εμφάνιση το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Leicester, όμως ο Atkinson θα μπορούσε να της είχε δώσει πέναλτι, όταν ο Ricardo Pereira ανέτρεψε κανονικά τον Naby Keita εντός περιοχής. Την συγκεκριμένη φάση την σχολίασε και ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός δήλωσε ότι και ο πόντος της ισοπαλίας είναι σημαντικός και τόνισε, πως η ομάδα θα δουλέψει και θα παρουσιαστεί καλύτερη το βράδυ της Δευτέρας.

Για το παιχνίδι: 

“ Για να καταφέρεις να λυγίσεις μια ομάδα, η οποία αμύνεται όπως η Leicester πρέπει να επιτεθείς από συγκεκριμένες πλευρές. Να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα. Εμείς δεν το κάναμε και δεν γνωρίζω το γιατί. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και εμείς πήραμε έναν πόντο. Δεν είναι τέλειο, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς. Έχουμε έναν πόντο παραπάνω από πριν. ”

“ Δεν είναι αυτό που θέλαμε και περιμέναμε, αλλά είναι εντάξει. Τώρα, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα με την West Ham και έπειτα θα κοιτάξουμε το ματς με την Bournemouth. ”

“ Πρέπει να κερδίσουμε τους αγώνες μας, σήμερα δεν το κάναμε και δεν είμαστε χαρούμενοι. ”

Για το πέναλτι που δεν δόθηκε: 

“ Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε, ότι θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι, έπρεπε να δοθεί πέναλτι. ”

“ Υπάρχει και η φάση με τον Maguire. Δεν ήταν προφανής θέση για γκολ, αλλά … δεν ξέρω. Αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα και προχωράμε. ”

Η στιγμή της ανατροπής του Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com