Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χαμένη ευκαιρία για τη Liverpool

Χαμένη ευκαιρία για τη Liverpool

Είχε την ευκαιρία για το +7 η Liverpool μετά την χθεσινή ήττα της Manchester City στο St James Park από τη Newcastle, όμως δεν την αξιοποίησε και κόλλησε στο 1-1 με την Leicester. Καθαρό πέναλτι δεν έδωσε ο Atkinson πάνω στον Naby Keita. Κακή συνολικά η διαιτησία και μέτρια η εμφάνιση των Reds.

Α’ Ημίχρονο: Με χαλάζι ξεκίνησε ο αγώνας στο Anfield και δεξί μπακ για τη Liverpool ξεκίνησε ο Jordan Henderson. Κανονικά στο κέντρο της άμυνας ο van Dijk και στη μεσαία γραμμή ο Keita και ο Gini Wijnaldum. Μόλις 2 λεπτά είχαν συμπληρωθεί στον αγώνα και ο Sadio Mane έβαλε τους Reds μπροστά στο σκορ! Ο Σενεγαλέζος νίκησε τον Schmeichel με δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι Reds έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ στο 6ο λεπτό, όταν ο Firmino απέφυγε τον Ricardo Pereira, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δανό τερματόφυλακα της Leicester. Στο 25’ ο Maddison είχε τη μεγάλη ευκαιρία για τους Foxes, όταν έφτασε πολύ κοντά στην ισοφαρίση με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Η Leicester προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα, δεν βρήκε όμως κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, όπως άλλωστε και η Liverpool. Στο 47’ όμως η Leicester σκόραρε με τον Maguire και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Κακή αντίδραση από την άμυνα των Reds.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα μπήκε στην επανάληψη η Leicester και έχασε μεγάλες ευκαιρίες πρώτα με τον Albrighton και μετά με τον Maguire. Ο Mane και έπειτα ο Firmino και ο Alisson έσωσαν τους Reds. Πεντακάθαρο πέναλτι δεν έδωσε στη Liverpool ο Atkinson στο 57, όταν ο Ricardo Pereira ανέτρεψε τον Keita εντός περιοχής. Η Liverpool έκανε δύο αλλαγές μαζί στο 67’, ο Fabinho πήρε τη θέση του μέτριου Keita και ο Lallana πέρασε στη θέση του Shaqiri. Οι Foxes είχαν ακόμη μια ευκαιρία, με τον Gray στο 73ο λεπτό, αλλά ο Alisson μπλόκαρε εύκολα. Ο Firmino απάντησε στις ευκαιρίες της Leicester στο 75’, αλλά ο Schmeichel έδιωξε σε κόρνερ. Ένα σουτ στην κίνηση έκανε ο Robertson στο 76’ μετά από σέντρα του Mane, αλλά ήταν άστοχο. Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους με τον Sturridge στο 82’, ο οποίος αντικατέστησε τον Firmino. Αρκετά κακή προσπάθεια δοκίμασε ο Sturridge στο 87’. 

Η Liverpool επιστρέφει στη δράση την επόμενη Δευτέρα με αντίπαλο την West Ham.

Ο Mane το γκολ της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com