Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: “ Θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι ”

Firmino: “ Θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι ”

Η Liverpool σε δύο ημέρες αντιμετωπίζει την Leicester στο Anfield και επίσημο πρόγραμμα του μεθαυριανού αγώνα παραχώρησε συνέντευξη ο Bobby Firmino.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους και επίσης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Arsenal τον Δεκέμβρη, όταν και σκόραρε 3 τέρματα.

“ Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχω πετύχει με την ομάδα και δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να κάνω ακόμα μεγαλύτερο το όνομά μου. ”

“ Είμαι χαρούμενος για τα γκολ μου, αλλά δεν επαναπαύομαι ποτέ. Θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά, για να πετύχω όλους μου τους στόχους. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με τον χρόνο συμμετοχής μου. Αμά είμαι καλά θέλω να παίζω συνέχεια και σε κάθε αγώνα. Δεν θέλω να χάνω παιχνίδια. ”

Ο Bobby μίλησε και για τον αγώνα με την Arsenal: 

“ Αυτό το ματς το λάτρεψα! Ήθελα εδώ και κάποιο καιρό να σκοράρω το πρώτο μου hat-trick με τη Liverpool και επιτέλους ήρθε! Ήμουν πολύ χαρούμενος που συνέβη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. ”

“ Όλοι οι συμπαίκτες μου υπέγραψαν την μπάλα μετά τη λήξη του αγώνα. Την έχω σπίτι μου, διπλά στο τρόπαιο του πολυτιμότερου που πήρα σε αυτόν τον αγώνα. ”

“ Ήταν μια ξεχωριστή μέρα και ελπίζω να έρθουν ακόμη πολλές σαν εκείνη. ”

Ο Firmino ισοφαρίζει κόντρα στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com