Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: “ Γι’ αυτό μπορούμε να κατακτήσουμε φέτος τον τίτλο ”

Mignolet: “ Γι’ αυτό μπορούμε να κατακτήσουμε φέτος τον τίτλο ”

Συνέντευξη στην Liverpool Echo παραχώρησε ο τερματοφύλακας των Reds, Simon Mignolet και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους η Liverpool μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Βέλγος επίσης εξήγησε και τις διαφορές της φετινής ομάδας με εκείνη που έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της Premier League τη σεζόν 13-4. Ο 30χρονος goalkeeper ήταν  βασικός σε εκείνη την τρελή πορεία των Reds.

“ Στα 5 αυτά χρόνια έχουν αλλάξει πάρα πολλά. ” Δήλωσε ο Simon.

“ Από την τότε ομάδα υπάρχει μόνο ο Hendo, ο Sturridge και εγώ. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν αλλάξει. Τότε η ομάδα ήταν γύρω από τον Suárez και τον Sturridge. Αυτοί έβαζαν τα περισσότερα γκολ. Ήταν μια αρκετά καλή ομάδα, αλλά δεν μπορέσαμε να τα βγάλουμε πέρα με τους τραυματισμούς. ”

Αμέσως μετά ο Mignolet εξήγησε τι έχει αλλάξει στους Reds από εκείνη τη σεζόν: 

“ Τώρα έχουμε ένα τέλειο ρόστερ, κάτι που σημαίνει πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με τους τραυματισμούς. Αυτή πιστεύω ότι είναι η μεγάλυτερη διαφορά με εκείνη τη σεζόν. ”

“ Αν κάποιο παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να βρούμε ένα γκολ, θα έρθει ένας παίκτης από τον πάγκο και θα δώσει την λύση. Βρίσκομαστε σε πολύ καλύτερη θέση από το 13-14. ”

“ Φέτος διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από τότε που ήρθα στην ομάδα. Όταν παίζουμε 11 vs 11 στην προπόνηση, είναι σαν ένα κορυφαίο παιχνίδι της Premier League. ”

“ Δεν είναι απλά 11 βασικοί και 11 αναπληρωματικοί. Είναι 22 παίκτες με μεγάλη ποιότητα. ”

Ο Mignolet αγωνίστηκε στο FA Cup στις 7 Ιανουαρίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com