Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: “ Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στον πάγκο ”

Mignolet: “ Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στον πάγκο ”

Ο Simon Mignolet στις δηλώσεις του στη Liverpool Echo έκανε τη σύγκριση ανάμεσα στη φετινή σεζόν των Reds και στη σεζόν 2013-14 και αναφέρθηκε και στον ευατό του, που αν και ήταν βασικός πριν από 5 χρόνια, φέτος δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Premier League.

“ Για εμένα είναι δύο τελείως διαφορετικές χρονιές. Τότε ήμουν βασικός σε κάθε αγώνα, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο και δεν αγωνίζομαι αρκετά. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάθεσαι στον πάγκο. ”

“ Έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι. Όταν παίζεις κάθε εβδομάδα, αποκτάς ψυχυλογία. Ενώ από την άλλη, όταν μένεις στον πάγκο δεν έχεις την καλύτερη ψυχολογία. ” Πρόσθεσε ο Mignolet.

“ Είναι αρκετά δύσκολο να αντικαταστήσεις τους αγώνες με τις προπονήσεις, αλλά εγώ προσπαθώ να προπονούμαι όσο πιο καλά μπορώ, ώστε να παραμένω σε καλή κατάσταση. ”

“ Όταν παίζεις συνέχεια, έχεις περίπου 2 μέρες για ξεκούραση, ενώ όταν δεν παίζεις πρέπει να δουλεύεις καθημερινά σε υψηλό ρυθμό, για να κρατηθείς σε ένα καλό επίπεδο.”

“ Σίγουρα δεν απολαμβάνεις τις νίκες αν βρίσκεσαι στο πάγκο το ίδιο με όταν είσαι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι το ίδιο συναίσθημα, όμως και πάλι πανηγυρίζω, όταν σκοράρει ο Mo Salah ή όταν ο Alisson πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση. ” Ολοκλήρωσε ο Βέλγος διεθνής.

Ελάχιστος πλέον ο χρόνος συμμετοχής του Mignolet.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com