Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοήτευση για την ήττα από την Manchester United!

Απογοήτευση για την ήττα από την Manchester United!

H Under 18 της Liverpool έζησε ένα πικρό απόγευμα στην Ακαδημία στο Kirkby, όταν αν και προηγήθηκε με 2-0 έχασε τελικά με 3-2 από την Manchester United , παίζοντας με 10 παίκτες.
Το επιθετικό δίδυμο των Paul Glatzel και Bobby Duncan είχαν βάλει την ομάδα του Barry Lewtas μπροστά στο σκορ και οι μικροί φαίνονταν να ελέγχουν τον αγώνα, μέχρι που ήρθε η αποβολή του κεντρικού αμυντικού Morgan Boyes λίγο πριν συμπληρωθούν 60 λεπτά παιχνιδιού.
Από κει και πέρα ο αγώνας πήρε άλλη τροπή.
Ο Mason Greenwood σκόραρε στο χτύπημα του φάουλ που ακολούθησε την αποβολή ενώ με τον ίδιο τρόπο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Είχε προηγηθεί η ισοφάριση με κεφαλιά του Teden Mengi.
Είναι προφανές ότι η απογοήτευση στην ομάδα του Lewtas ήταν μεγάλη, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα.
Όσο αφορά τα highlights του αγώνα, η καλύτερη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά ήταν αυτή του Duncan ,που τον τροφοδότησε ο Elijah Dixon-Bonner, αλλά ο τερματοφύλακας της United, o James Thompson, κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του επιθετικού της Liverpool με το πόδι.
Λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο, η Liverpool προηγήθηκε δίκαια.
Μια θαυμάσια συνεργασία των παικτών των Κόκκινων τέλειωσε με την ανατροπή του Paul Glatzel σε ένα ξεκάθαρο πέναλτι.
Το πέναλτι του Glatzel το απέκρουσε με θαυμάσιο τρόπο ο Thompson, αλλά ο πρώτος πήρε γρήγορα το rebound για να σημειώσει το 21ο γκολ του γι αυτή τη σαιζόν.
Στο 57′ λεπτό η Liverpool διπλασίασε τα τέρματα της ,πάλι με εξαιρετική συνεργασία των παικτών της.
Ο Glatzel άλλαξε μπαλιές με τον
Leighton Clarkson και φεύγοντας γρήγορα από τα αριστερά ανιδιοτελώς σέντραρε χαμηλά προς τον αμαρκάριστο Duncan ο οποίος με τη σειρά του σημείωσε το 20ο τέρμα του γι αυτή τη σαιζόν.
Λίγα λεπτά όμως αργότερα το ματς γύρισε όταν ο Boyes χάνοντας την κεφαλιά από τη σέντρα του Greenwood, ΄τράβηξε’ τον Largie Ramazani της United για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.
Ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να δείξει την κόκκινη κάρτα και το χειρότερο ακολούθησε με το εύστοχο χτύπημα φάουλ του Greenwood.
Ο Duncan προς στιγμήν νόμιζε ότι είχε σκοράρει το τρίτο γκολ της Liverpool αλλά οι αμυντικοί της United κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
Ακολούθησε η ισοφάριση της United, που ήταν άδικη για τον τερματοφύλακα των Κόκκινων Vitezslav Jaros.
Ο Varos απέκρουσε με θαυμάσιο τρόπο την κοντινή κεφαλιά του Di’Shon Bernand αλλά τη σέντρα στη συνέχεια του Greenwood ,εκμεταλλεύτηκε ο Mengi κάνοντας με κεφαλιά το 2-2.
Η Liverpool κατάφερε να διατηρήσει το σκορ μέχρι τα μέσα περίπου των καθυστερήσεων όταν ο Greenwood και πάλι με χτύπημα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-3.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Glatzel παραλίγο να κερδίσει την ισοφάριση για την ομάδα του με κεφαλιά, αλλά και εδώ οι αμυντικοί της United απομάκρυναν τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
Ο αγώνας τελείωσε πάντως με μια νότα αγωνίας και ανησυχίας αφού ο D’Mani Mellor της United που είχε μπει ως αλλαγή αναγκάστηκε να αποχωρήσει πάνω σε φορείο μετά από σύγκρουση με το κεφάλι που είχε με τον Jack Walls της Liverpool, και για περίπου 10 λεπτά έπρεπε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μέσα σε ένα κλίμα αγωνίας για τον υγεία του παίκτη.
Ο επόμενος αγώνας της Under 18 είναι εναντίον της Stoke City, το επόμενο Σάββατο, εντός έδρας και πάλι.

Δεν τα κατάφερε η Under 18.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com