Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool συζητά με Callum Hudson-Odoi;

Η Liverpool συζητά με Callum Hudson-Odoi;

Σύμφωνα με αναφορές προερχόμενες από τη Γερμανία, οι Κόκκινοι θα μπορούσαν να «αρπάξουν» τον Hudson-Odoi, κάτω από τη μύτη της Bayern Munich.
Οι Βαυαροί έχουν εκδηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον τους αλλά και τον θαυμασμό τους για το ταλέντο του παίκτη από τη Γκάνα, με τον Hasan Salihamidžić να παραδέχεται μάλιστα ότι θα ήθελε η ομάδα του να αποκτήσει τον παίκτη, αυτόν τον μήνα!
Η Sport Bild, όμως αναφέρει ότι οι αντιπρόσωποι του παίκτη βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τη Liverpool για τη μετακίνηση του στο Anfield, με πιο πιθανό να γίνεται αυτό στο τέλος της σαιζόν.
Ο Hudson-Odoi, παίκτης της Chelsea προς το παρόν, έχει απορρίψει ήδη αρκετές προσφορές συμβολαίου από την ομάδα του ,και δείχνει αποφασισμένος να φύγει από το Stamford Bridge, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Μπορεί να φαίνεται απίθανο να το καταφέρει αυτό στους Κόκκινους με τους Sadio Mane, Mohamed Salah και Roberto Firmino ,αμετακίνητους από την βασική ενδεκάδα, εντούτοις όμως ο 22 χρονών παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της Chelsea, φαίνεται να θεωρεί το Anfield ως έναν ρεαλιστικό προορισμό στην καριέρα του και σύμφωνα με την Bild, έχει μιλήσει ήδη με τους Κόκκινους.

Οι Γερμανοί συνεχίζουν να γράφουν για ενδιαφέρον της Liverpool για τον Hudson-Odoi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com