Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο υπαινιγμός του Ryan Babel!

Ο υπαινιγμός του Ryan Babel!

O Ryan Babel υπαινίχθηκε στο Sky Sports ότι η καριέρα του στη Liverpool ‘εμποδίστηκε’ από άλλους παίκτες που είχαν απλά μεγαλύτερη ‘εμπορική’ αξία.
Ο πρώην επιθετικός των Κόκκινων είπε επίσης ότι αν του δινόταν η ευκαιρία «θα έπαιρνε διαφορετικές αποφάσεις στην καριέρα του» μιλώντας προφανώς για τη μετακίνηση του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν ήταν 28 χρονών.
Ο διεθνής Ολλανδός ο οποίος επέστρεψε στην Premier League, φορώντας πλέον τη φανέλα της Fulham, μίλησε επίσης για τις απογοητεύσεις που έζησε την προηγούμενη φορά που είχε βρεθεί και πάλι στα γήπεδα της Αγγλίας.
«Υπήρξαν φορές στην καριέρα μου που έπαιζα πολύ καλύτερα από έναν άλλο παίκτη, στην ίδια θέση με μένα, αλλά αυτός ο παίκτης είχε καλύτερο όνομα από μένα με όρους εμπορικής αξίας.»
«Εκείνη την περίοδο δεν έπαιρνα και πολύ σοβαρά τέτοιες καταστάσεις και νόμιζα ότι αυτός που έκανε την καλύτερη προπόνηση θα έπαιζε και στη βασική ενδεκάδα. Αλλά ο manager μου έλεγε ‘πρέπει να βάλουμε αυτόν γι αυτό το λόγο'».
«Αυτό έμοιαζε με ένα μεγάλο χαστούκι στο πρόσωπο και σκέφτεσαι ότι πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός για να επιβιώσεις στο ποδόσφαιρο. Λογικά αυτό γίνεται πάντα, αλλά αν το γνωρίζεις από πριν, μπορείς να πάρεις καλύτερες αποφάσεις και να μην πας σε συγκεκριμένες ομάδες.»
Σε προηγούμενα σχόλια του ο Babel είχε ομολογήσει ότι η καριέρα του στην Αγγλία θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά ,αν στο Anfield τον βοηθούσαν με πρόσθετες οδηγίες περισσότερο.
Δείχνει να αισθάνεται επίσης ότι χρειαζόταν περισσότερη οικογενειακή υποστήριξη.
«Υπάρχουν πράγματα που θα τα έκανα διαφορετικά. Θυμάμαι τους γονείς μου να με ρωτάνε αν ήθελα να με ακολουθήσουν και εγώ έλεγα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. ίσως θα ήταν τεράστια η διαφορά αν τελικά τους είχα γύρω μου, ώστε να με βοηθήσουν να κάνω τη μετάβαση στο να ζω μόνος μου.» και συνέχισε.
«Νομίζω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι κάποιον που θα βγει μπροστά και θα σου εξηγήσει πως να φέρεσαι λίγο πιο έξυπνα. Ήταν θέμα συμβουλών. Δεν είχα κανέναν δίπλα μου εκείνη την περίοδο και έπρεπε να ανακαλύψω πράγματα μόνος μου. Αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν πας στο εξωτερικό μόνος σου για πρώτη φορά.» ολοκλήρωσε.

Οι δηλώσεις του Ryan Babel.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com