Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Νοσηλεύτηκα λίγο καιρό μετά τη Liverpool!»

Rodgers: «Νοσηλεύτηκα λίγο καιρό μετά τη Liverpool!»

Τρία χρόνια και τρεις μήνες μετά την αποπομπή του από την τεχνική ηγεσία της Liverpool, ο Brendan Rodgers αναφέρθηκε δημόσια σε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Anfield.

Σε μία αρκετά συναισθηματική συνέντευξη με το Coaches’ Voice, ο πρώην τεχνικός της ομάδας μας ρωτήθηκε και αποκρίθηκε για τα όσα συνέβησαν μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Reds, μετά από εκείνο το ισόπαλο Merseyside Derby.

Ας δούμε πώς ακριβώς ο Brendan ξετύλιξε αυτό το κουβάρι:

«Δέχτηκα το τηλεφώνημα την Κυριακή το απόγευμα, μία μέρα μετά το Merseyside Derby. Οι ιδιοκτήτες ένιωσαν ότι έπρεπε να κάνουν μία αλλαγή. Αποδέχτηκα την απόφαση, και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν ήμουν ο προπονητής της Liverpool.»

«Τη Δευτέρα κιόλας, μου προσφέρθηκε μία νέα δουλειά. Όμως πάντα ένιωθα ότι σε όποια ομάδα και να πήγαινα, ήθελα να ξεκινήσω στην αρχή της σεζόν.»

«Πέρα από αυτό όμως, χρειαζόμουν χρόνο για να επανέλθω. Χρειαζόμουν να μείνω μακριά (από το ποδόσφαιρο) για λίγο. Συναισθηματικά, η εμπειρία μου στη Liverpool ήταν ένα συναισθηματικό rollercoaster (συνεχή ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα εννοεί ο Brendan). Σε ένα τόσο τεράστιο club, ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο, ακόμα και οι καλές μέρες είναι δύσκολες. Απόλαυσα κάθε λεπτό αυτού του ταξιδιού, όμως είχε και άσχημες επιπτώσεις.»

«Πήγα στην Ισπανία για μία εβδομάδα. Μετά επέστρεψα, και έφυγα πάλι για το Ντουμπάι. Μέσα στις πρώτες μέρες στο Ντουμπάι, μπήκα στο νοσοκομείο.»

«Μου έκαναν όλα τα test. Ένιωθα ότι είχα εσωτερικά κάποιο πρόβλημα, όμως μετά οι γιατροί μπήκαν στη διαδικασία να ασχοληθούν με το τι είχε συμβεί με τη δουλειά μου, με τη ζωή μου.»

«Ένωσαν όλα τα κομμάτια του ‘παζλ’, και τελικά αποδείχτηκε ότι ο λόγος πού νοσηλεύτηκα ήταν απλά μία αντίδραση του σώματός μου σε όλη αυτή την απίστευτα έντονη περίοδο και σε όσα συνέβησαν  όταν τελείωσα από τη Liverpool.»

«Μου θύμισε όλη αυτή την πίεση πού βιώνεις και τις προσδοκίες πού κουβαλάς, σαν προπονητής. Ειδικά στις μεγαλύτερες ομάδες.»

«Και βέβαια ενίσχυσε την πεποίθησή μου ότι ήταν ώρα να βρω την ηρεμία μου, να ‘φορτίσω τις μπαταρίες μου’, και να σιγουρευτώ ότι είμαι πραγματικά έτοιμος για την επόμενη πρόκληση.»

Ο Brendan Rodgers στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Liverpool.
Ο Brendan Rodgers στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com