Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sterling: “ Μπορούμε να κερδίσουμε τη Liverpool ”

Sterling: “ Μπορούμε να κερδίσουμε τη Liverpool ”

Μόλις δύο ημέρες έμειναν για τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στη Liverpool και την Manchester City στο Etihad Stadium για την 21η αγωνιστική της Premier League και οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν ξεκινήσει να κάνουν δηλώσεις για τον αγώνα.

Αυτό έκανε και ο πρώην παίκτης των Reds και νυν των Cityzens, Raheem Sterling στο Sky Sports, το οποίο θα μεταδώσει ζωντάνα τον αγώνα στο Νησί. Ο Άγγλος εξτρέμ τόνισε, πως η City μπορεί να κερδίσει και τη Liverpool και τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

“ Αν παίξουμε όπως μπορούμε μπορούμε να κερδίσουμε και τη Liverpool και την οποιαδήποτε ομάδα. ”

“ Την Πέμπτη θα είναι σπουδαίο παιχνίδι και όλοι το περιμένουμε. ”

Έπειτα ο Sterling ανέφερε πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τους Reds με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό επί της Southampton την Κυριακή : 

“ Ήταν μια τεράστια νίκη και γνωρίζαμε πως έπρεπε να την πάρουμε, για να έχουμε μια ευκαιρία για τον τίτλο. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα με αυτή τη νίκη και ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν. ”

“ Ήμασταν κακοί σε δύο παιχνίδια και έπρεπε να πάρουμε μια τέτοια νίκη για την ψυχολογία μας και για τις ελπίδες μας για τον τίτλο. Πιστεύω ότι αντιδράσαμε με τον κατάλληλο τρόπο μετά από τα δύο ανεπιτυχή μας αποτελέσματα. ”

Νίκη κόντρα στη Liverpool ζήτησε ο Sterling.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com