Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Η αντίδρασή μας ήταν υπέροχη ”

Klopp: “ Η αντίδρασή μας ήταν υπέροχη ”

Νωρίς προηγήθηκε στο σκορ η Arsenal στον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Liverpool και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό με τον Maitland-Niles, ωστόσο οι Reds μέχρι το 16’ είχαν ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του Firmino.

Αυτό ακριβώς ήταν που άρεσε στον Jürgen Klopp, δηλαδή η άμεση αντίδραση της ομάδας, η οποία κατέφερε σε μόλις έξι λεπτά να ανατρέψει την κατάσταση και τελικά να επικράτησει με το επιβλητικό 5-1.

“ Η αντίδρασή μας ήταν υπέροχη. Δεν έχουμε δεχθεί πολλά γκολ και τη φετινή σεζόν και δεν έχουμε μείνει πίσω στο σκορ για αρκετή ώρα, να ήμουν σίγουρος πως θα αντιδράσουμε. ”

“ Αλλά εμείς το κάναμε με εξωπραγματικό τρόπο. Αυξήσαμε την πίεσή μας ψηλά και τους αναγκάσαμε να πιεστούν πολύ. ”

Στη συνέχεια ο Klopp αναφέρθηκε στα γκολ της ομάδας του : 

“ Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από μια τέλεια αμυντική λειτουργία. Ο Sadio έκλεισε προς τα μέσα, έδωσε στον Bobby και εκείνος σκόραρε ένα φανταστικό τέρμα. ” ανέφερε ο Klopp για το 2-1 των Reds.

“ Το τρίτο μας γκολ το λάτρεψα. Ήταν μια μακρινή μπαλιά μετά από μια στημένη φάση. Και όσο για το πέναλτι, ο Mo βρέθηκε σε μια φάση ένας με έναν και είναι πάντα δύσκολη κατάσταση για τον αντίπαλο αμυντικό. ”

“ Θα μπορούσαμε όμως και να είχαμε αμυνθεί καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και να είχαμε αγωνιστεί καλύτερα, γι’ αυτό στο ημίχρονο κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές και κλείσαμε τους χώρους. ”

Ο Salah γράφει το 4-1 από την άσπρη βούλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com