Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: “ Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τη Liverpool ”

Guardiola: “ Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τη Liverpool ”

O Guardiola πιστεύει πως η City έχει δρόμο ακόμη για να συγκριθεί με τη Liverpool

Μια τρομερή Liverpool διέλυσε χθες το βράδυ με 5-1 την Arsenal και έκλεισε και το 2018 με τον ιδανικότερο τρόπο, αλλά και τον μήνα Δεκέμβριο με 8 νίκες σε 8 παιχνίδια. Λογικό λοιπόν, οι Reds να έχουν προκαλέσει φόβο σε πολύ κόσμο.

Μέσα σε αυτούς είναι και ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola, ο οποίος δεν φάνηκε και πολύ αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου στις τελευταίες του δηλώσεις.

“ Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει καλά. Έχουμε 44 πόντους στον πρώτο γύρο. Αν πάρουμε τον ίδιο αριθμό και στον δεύτερο γύρο θα έχουμε 88. Θα είμαστε πρωταθλητές, τουλάχιστον πρέπει να είμαστε πρωταθλητές. ” Είπε αρχικά ο Guardiola.

“ Πολλές από τις ομάδες της Premier League έχουν πάρει το πρωτάθλημα με λιγότερους πόντους. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς, αλλά πρέπει να αποφύγουμε παιχνίδια, όπως με Leicester και Crystal Palace. Και πρέπει να το κάνουμε, διότι υπάρχουν 2 καλύτερες ομάδες από εμάς τον τελευταίο μήνα. ”

“ Πραγματικά τι άλλο μπορώ να πω, όταν η Liverpool κρατάει 9 φορές ανέπαφη την εστία της και σκοράρει τόσα πολλά γκολ; Δεν μπορούμε να τη συναγωνιστούμε. ”

“ Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και το παιχνίδι μας με τη Southampton. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και θα δούμε μετά τι συμβεί. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να επιστρέψουμε στη φυσιολογική μας θέση. ”

Τρομοκρατήθηκε από τη Liverpool ο Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com