Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Χριστουγεννιάτικο δώρο το πέναλτι που έδωσε ο Salah στον Firmino ”

Klopp: “ Χριστουγεννιάτικο δώρο το πέναλτι που έδωσε ο Salah στον Firmino ”

Πολλά θα έχουμε να θυμόμαστε από τον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στη Liverpool και την Arsenal, αλλά αν μια στιγμή ξεχώρισε από τις άλλες αυτή ήταν η στιγμή του δευτέρου πέναλτι που κέρδισαν οι Reds και ο Mohamed Salah το έδωσε στον Bobby Firmino.

Ο Αιγύπτιος άσος είχε ήδη σκοράρει το πρώτο πέναλτι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και άφησε τον Bobby να εκτελέσει το δεύτερο, για να ολοκληρώσει το hat trick του. Ο Jürgen Klopp δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το γεγονός.

“ Το 2018 τελείωσε με ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Mo Salah. Την λάτρεψαν την κίνησή του. Έδωσε την μπάλα στον Bobby, για να κάνει εκείνος το hat trick. Ήταν πολύ όμορφο. ” Είπε ο Klopp στους ρεπόρτερ.

“ Στην αρχή δεν ήμουν και πολύ χαρούμενος, διότι ο Bobby στην προπόνηση δεν σκοράρει πολλά πέναλτι, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά αυτή ήταν η μέρα του και όλα πήγαν καλά. “

“ Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Παραλίγο να κλάψω. Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλει να σκοράρει ο Mo, όμως εκείνος επέλεξε να το δώσει στον Bobby. ”

“ Όταν τον είδα να πανηγυρίζει μαζί με τον Bobby έμεινα έκπληκτικος. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Η κίνηση της σεζόν μέχρι τώρα. Ήταν κάτι πραγματικά πάρα πολύ όμορφο. ”

Firmino και Salah μετά το τέλος του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com