Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wolves – Liverpool (preview)

Wolves – Liverpool (preview)

Η 18η αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται στο Molineux από τη Wolves το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από την τεράστια νίκη επί της Manchester United στο Anfield με σκορ 3-1 και αντιμετωπίζουν τους Λύκους με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση της πρωτιάς κατά την ημέρα των Χριστουγέννων.

Για την ομάδα του Klopp είναι πιθανό να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο James Milner, ενώ οι Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Joe Gomez και Alex Oxlade-Chamberlain παραμένουν τραυματίες και μη διαθέσιμοι για αύριο.

Η επιστροφή του Trent αναμένεται να γίνει στον αγώνα με τη Newcastle στις 26 του μήνα ή το αργότερο με την Arsenal το επόμενο Σάββατο.

Η αντίπαλος της Liverpool, Wolves βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάνω από την Everton και μόνο 1 πόντο κάτω από την Manchester United. Μετρά 3 συνεχόμενες νίκες και προέρχεται από το νικηφόρο (2-0) με την Bournemouth και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η ομάδα του Πορτογάλου, Nuno Espirito Santo έχει αντιμετωπίσει όλες τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του Νησιού και έχει μόνο από την Tottenham έχει γνωρίσει την ήττα (1-2) στο Molineux. Κέρδισε την Chelsea και πήρε ισοπαλία από Arsenal, United και Manchester City.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Diogo Jota και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι. Είναι όμως και το μοναδικό πρόβλημα των Λύκων.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • 4 σερί παιχνίδια αήττητη στην έδρα της Wolves είναι η Liverpool
  • 2 νίκες έχει Wolves στα τελευταία 5 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στους Reds.
  • 11 σερί ήττες μετράνε οι Λύκοι, όταν αγωνίζονται Παρασκευή.
  • Με νίκη η ομάδα του Klopp θα είναι πρώτη την ημέρα των Χριστουγέννων.
  • 27η ομάδα η Wolves που αντιμετωπίζει ο Γερμανός στο πρωτάθλημα της Premier League. Έχει νικήσει τις υπόλοιπες 26.
  • Η ομάδα του Santo ψάχνει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Από το 1972 έχει να συμβεί.
Η Liverpool φιλοξενείται στο Molineux το βράδυ της Παρασκευής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com