Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλη η αλήθεια για το νέο συμβόλαιο του Robertson

Όλη η αλήθεια για το νέο συμβόλαιο του Robertson

Πολλά έχουν γραφτεί και συνεχίζουν να γράφονται καθημερινά αναφορικά με το θέμα του νέου συμβολαίου του Andrew Robertson.

Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησαν αμέτρητες φήμες, οι οποίες έκαναν λόγο για νέο σύμβολαιο στον Andy Robertson. Συγκεκριμένα, έλεγαν πως ο Σκωτσέζος είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και πιθανότατα εντός της ημέρας να έβαζε την υπογραφή του και να τελειώνει και τυπικά το θέμα.

Τελικά, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Ο Robbo δεν βρίσκεται σε κοντά σε συμφωνία με τους Reds για ανανεώση του συμβολαίου του.

Είναι δεδομένο, πάντως πως κάποια στιγμή στο μέλλον ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και το ίδιο θα συμβεί και με τον Trent Alexander-Arnold. Όχι όμως πριν το 2019.

Οι οποίες ανανεώσεις αναμένονται με το νέο έτος και δεν αποτελούν προτεραιότητα για τη Liverpool. Οι Reds έχουν στραμμένη την προσοχή τους μόνο στους επόμενους κρίσιμους αγώνες κόντρα σε Wolves, Newcastle και Arsenal και θέλουν να κάνει τα πάντα, ώστε να βρίσκονται στην κορυφή την Πρωτοχρονιά.

Το σημαντικό είναι, πως και ο αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο Anfield, αλλά και ο Jürgen Klopp είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά του στην ομάδα.

Δεδομένη η ανανέωση του Robertson, αλλά στο μέλλον.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com