Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επισκέφθηκε το Melwood o viral τυφλός οπαδός της Liverpool! (vid)

Επισκέφθηκε το Melwood o viral τυφλός οπαδός της Liverpool! (vid)

Θυμάστε το πολύ όμορφο σκηνικό πού συνέβη τις προάλλες, με τον Stephen Garcia να περιγράφει το γκολ του Salah με τη Napoli στον τυφλό ξάδερφό του, Mike Kearney; (link: https://www.liverpool.gr/?p=60270)

Το περιστατικό είχε συμβεί μέσα στο Anfield, στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι της Liverpool, η κάμερα το κατέγραψε με πάσα λεπτομέρεια και ο Mike είναι πλέον από τους γνωστότερους οπαδούς της ομάδας μας.

Το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ «προβλήθηκε» στη σημερινή προπόνηση της Liverpool, με τον Mo Salah να προσκαλεί τα δύο ξαδέρφια στο προπονητικό κέντρο του Melwood και αυτά να ανταποκρίνονται.

Ο Mike και Stephen αρχικά διασταυρώθηκαν με τον Jurgen Klopp, με τον οποίο είχαν ένα σύντομο chat.

Εν συνεχεία ο άνθρωπος πού τους απηύθυνε την πρόσκληση δώρισε στον Mike φανέλα με το όνομά του, την οποία είχε προηγουμένως υπογράψει και στην οποία είχε γράψει το μήνυμα «στον Michael, η υποστήριξή σου είναι έμπνευση. Mo Salah.»  Μετά συνομίλησε για λίγο με τον Mike, ο οποίος του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν.

Μετά τα ξαδέρφια οδηγήθηκαν στο Melwood, όπου και φωτογραφήθηκαν με κάποιους από τους παίκτες.

O viral οπαδός της Liverpool πού βρέθηκε μαζί με τον ξάδερφό του στο Anfield για το παιχνίδι με τη Napoli, Mike Kearney!
O viral οπαδός της Liverpool πού βρέθηκε μαζί με τον ξάδερφό του στο Anfield για το παιχνίδι με τη Napoli, Mike Kearney!

Μπορείτε να δείτε όλα όσα διαβάσατε μόλις στο παρακάτω video:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com