Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Κουράστηκα να βλέπω τον Robertson να κάνει σπριντ!»

Mourinho: «Κουράστηκα να βλέπω τον Robertson να κάνει σπριντ!»

O Jose Mourinho στη συνέντευξη τύπου του στο Anfield τον περασμένο Δεκέμβρη, δύο μέρες πριν απολυθεί από τη Manchester United.

Αρκετές και ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις του Jose Mourinho μετά την ήττα της ομάδας του από τη Liverpool στο Anfield.

Στο πρώτο μέρος τους, ο προπονητής της Manchester United αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του, στις τακτικές αρετές της Liverpool, αλλά και στο -κατά τη γνώμη του- σημείο κλειδί της έκβασης της αναμέτρησης.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Mourinho:

«Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα, οπότε δε μπορώ να είμαι απογοητευμένος μαζί τους.»

«Η Liverpool σαν ομάδα είναι γρήγορη, παίζει με ένταση, έχουν επιθετική προσέγγιση και τρέχουν συνεχώς με και χωρίς τη μπάλα.»

«Μου προκαλεί ακόμα κούραση να βλέπω τον Robertson. Νομίζω κάνει 100 σπριντ το λεπτό! Απολύτως εκπληκτικός, και αυτό είναι αρετή.»

«Οι Robertson, Mane, Salah, Wijnaldum, Keita, Fabinho, όλοι αυτοί είναι παίκτες με φυσικά προσόντα, πού τους ταιριάζει το φυσικό παιχνίδι (physical παίκτες εν συντομία). Εκτός αυτού, είναι καλοί παίκτες τεχνικά.»

«Εγώ έχω πολλούς καλούς τεχνικά παίκτες, όμως δεν έχουμε πολλούς παίκτες με τέτοια ένταση και τόσο physical. Όταν το παιχνίδι έχει υψηλά επίπεδα έντασης είναι δύσκολο για μας. Έχουμε πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση του physical παιχνιδιού.»

Στη συνέχεια πέρασε στο μείζων θέμα, στο κριτήριο έκβασης του χθεσινού αποτελέσματος:

«Στα πρώτα 20-25 λεπτά, όπου το παιχνίδι είχε υψηλή ένταση, ήταν δύσκολο για μας», σχολίασε.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και όταν είχαμε περισσότερο χρόνο όπου είχαμε τη μπάλα στα πόδια και μπορούσαμε να παίξουμε, ήμασταν σε καλή θέση στο παιχνίδι, με το score στο 1-1, με 20-25 λεπτά να μένουν για τη λήξη και με ορισμένες ψιλό-επικίνδυνες προσπάθειες πού κάναμε για να προσεγγίσουμε την περιοχή τους.»

«Είναι σκληρό να βρίσκεσαι πίσω στο score τη στιγμή πού το παιχνίδι ‘έσβηνε’, όταν ο van Dijk, o Lovren, o Fabinho, έρχονταν προς την περιοχή μας με τη μπάλα και, λόγω του ότι δεν έβρισκαν χώρους, σούταραν από τα 30-40 μέτρα και έστελναν τη μπάλα στην κερκίδα ή στον David (De Gea)

«Ήταν ακριβώς τη στιγμή όπου είχαμε πλήρη έλεγχο και χάσαμε το παιχνίδι λόγω δύο σουτ τα οποία ο David θα απέκρουε αν η μπάλα δεν εκτρεπόταν.»

Ο Mourinho έκλεισε ως εξής:

«Η Liverpool άξιζε τη νίκη, όμως είναι σκληρό για τους παίκτες να δουλεύουν σκληρά και να χάνουν το παιχνίδι σε μία φάση του αγώνα όπου δεν πιστεύαμε ότι θα χάσουμε.»

Αυτό ήταν το πρώτο μέρος των post-match δηλώσεων του Jose Mourinho.
Αυτό ήταν το πρώτο μέρος των post-match δηλώσεων του Jose Mourinho.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com