Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά»

Jurgen Klopp: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά»

Το αγωνιστικό επίπεδο της Liverpool στη νίκη επί της United εκθείασε ο Jurgen Klopp στη συνέντευξη τύπου του μετά το παιχνίδι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη ερώτηση πού έγινε στον Γερμανό αφορούσε την εμφάνιση των παικτών του, και πιο συγκεκριμένα το πόσο ευχαριστημένος είναι από αυτή.

Ας δούμε την απάντηση του Klopp:

«Πολύ! Πολύ, πολύ, πολύ. Το εξαιρετικό ξεκίνημα ήταν μία από τις καλύτερες επιδόσεις πού είχαμε από τότε πού ήρθα στη Liverpool, όχι μόνο φέτος. Το πρώτο ημίωρο ήταν εξαιρετικό, εξαιρετικό. Σκοράραμε μόνο μία φορά, όμως δε νομίζω ότι περίμενε κανείς να σκοράρουμε δύο, τρεις ή τέσσερις φορές. Ο τρόπος πού παίξαμε ήταν τέλειος, πραγματικά. Προσπαθήσουμε να πασάρουμε στις σωστές περιοχές, επιταχύναμε, θέλαμε τη μπάλα πίσω (όταν χάναμε την κατοχή της), και όλα αυτά τα πράγματα. Ήταν απλά καλό. Μετά το ημίωρο αυτό, χάσαμε ελαφρώς το momentum του αγώνα, σκόραραν και το παιχνίδι έγινε λίγο πιο ανοιχτό. Δεν είχα κάποιο παράπονο μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, ειλικρινά, και ύστερα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε μερικά πράγματα. Δεν ήταν ότι σκεφτόμουν ότι η United ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού, όμως το match έγινε λίγο πιο ανοιχτό. Μετά έκαναν την αλλαγή τους, και όταν ο Fellaini είναι στον αγωνιστικό χώρο, δεν είναι ποτέ καλό σημάδι για την άλλη ομάδα, για να είμαι ειλικρινής, διότι είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς σε αυτές τις μπαλιές. Όμως ακόμα και αυτό το κάναμε πολύ καλά απόψε. Οπότε, μείναμε στο παιχνίδι, επανακτήσαμε την κυριαρχία βήμα-βήμα και μετά ο Shaq (Shaqiri) τέλειωσε το παιχνίδι. Απίστευτο, είναι πολύ ωραίο και νομίζω ότι το αξίζαμε απολύτως. Χρειάζεσαι και λίγη τύχη, το στοιχείο δηλαδή πού χρειαστήκαμε και στα δύο γκολ με τις εκτροπές της μπάλας. Όμως, για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις (μέχρι ο Shaqiri να είναι σε θέση να σουτάρει), χρειαζόταν να παίξουμε ποδόσφαιρο, έτσι;»

«Το πρώτο goal: Τι goal, τι goal. Ήταν καταπληκτικό και ακριβώς όπως πρέπει να το κάνουν – φανταστική πάσα, super control και φανταστικό τελείωμα, έτσι πρέπει να είναι. Ήταν μία σχεδόν τέλεια νύχτα για μας.»

Ικανοποιημένο και πάλι άφησαν τον Jurgen Klopp οι παίκτες του!
Ικανοποιημένο και πάλι άφησαν τον Jurgen Klopp οι παίκτες του!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com