Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την εμφάνιση των Robertson και Fabinho

Ο Klopp για την εμφάνιση των Robertson και Fabinho

Τεράστια νίκη πέτυχε η Liverpool το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Manchester United με σκορ 3-1 και δύο από τους παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοσή τους ήταν οι Fabinho και Robertson.

Ο Klopp μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και για την εμφάνιση του Βραζιλιάνου, αλλά και για του Σκωτσέζου και από τα λεγόμενά του καταλαβαίβουμε ότι έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή τους.

Για τον Robbo ο Γερμανός είπε : 

“ Ήταν ακόμη μια καλή εμφάνιση από τον Robertson. Είναι ακούραστος. Είχε κάπως διαφορετική δουλειά, διότι ο Mane είχε έρθει από τη δεξιά πλευρά και ο Keita ήταν στο κέντρο. Είχε πολύ χώρο και τον αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό μας βοηθά αρκετά. ”

Και για τον Fabinho: 

“ Ήταν απίστευτος, απλά απίστευτος. Αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω μόνο για έναν παίκτη, διότι έτσι αδικώ τους υπόλοιπους παίκτες μας. Για παράδειγμα κόντρα στη Napoli αγωνίστηκαμε με διαφορετικούς παίκτες στο κέντρο και κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στη σεζόν. Ο Milner ήταν εξαιρετικός την Τρίτη. Οι αλλαγές χρειάζονται και θα τις κάνουμε, όποτε έχουμε τη δυνατότητα. ”

“ Ο Fabi τα πήγε περίφημα. Μαζί με τον Gini κατάλαβαν απολύτως τι χρειαζόταν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Και ο Gini ήταν φανταστικός, αλλά όντως ο Fabinho έπιασε πολύ υψηλή απόδοση στον αγώνα. ”

Ξεχώρισε ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com