Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας ”

Klopp: “ Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας ”

Η Liverpool το βράδυ της Τρίτης δίνει το σημαντικότερο -μέχρι στιγμής- παιχνίδι της στο φετινό Champions League κόντρα στη Napoli στο Anfield και ο Jürgen Klopp ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, προκειμένου οι παίκτες του να καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ιταλών.

Ο κόσμος των Reds πάντα δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και βοηθάει την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

“ Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Napoli δεν ήμασταν καλοί και ηττήθηκαμε. Οπότε, το πρώτο πράγμα που θέλουμε να δείξουμε είναι ότι είμαστε καλύτεροι από ότι σε εκείνο το ματς. ” είπε ο Klopp.

“ Για ακόμη μια φορά θα ζητήσω τη βοήθεια του κόσμου που θα έρθει στο Anfield. Είναι πολύ μεγάλος αγώνας. ”

“ Θα ήταν πολύ καλό για εμάς αν ήταν όλοι όρθιοι στηρίζοντας την προσπάθειά μας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι και εκείνοι περιμένουν τον αγώνα και ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για εκείνον. ”

“ Ξέρουμε πόσο καλή ατμσόφαιρα μπορεί να δημιουργήσει ο κόσμος μας και περιμένω να το δείξει. ”

“ Εμείς έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε ως τώρα, για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League και ακόμη μπορούμε να το καταφέρουμε. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας, παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί στη διοργανώση. ”

Ο Klopp ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com