Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανένας πυρσός αύριο στο Anfield!

Κανένας πυρσός αύριο στο Anfield!

Liverpool fans

Τη Napoli υποδέχεται η Liverpool αύριο το βράδυ στο Anfield για την 6η και πιο κρίσιμη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Οι οπαδοί των Reds θέλουν να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη. Θα χρειαστεί, όμως να το κάνουν χωρίς την βοήθεια των πυρσών.

Η αστυνομία του Merseyside εξέδωσε ανακοίνωσε και ενημερώνει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν φίλαθλο να έχει στην κατοχή του πυρσό πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η χρήση τους εντός ή εκτός του Anfield μπορεί να επιφερεί ποινές στους φιλαθλούς των Reds. Όπως απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα για ένα χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως οι οπαδοί της Liverpool είχαν χρησιμοποιήσει αμέτρητα καπνογόνα στην περσινή υποδοχή της αποστολής πριν τον αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League με αντίπαλο την Manchester City.

Επίσης, η αστυνομία αύριο το βράδυ θα έχει στη διάθεσή της ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, για να αποτρέψουν ενδεχόμενη χρύση πυρσών.

Όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τον αυριανό μεγάλο αγώνα θα ήταν καλύτερο να μην έρθουν στο Anfield, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

“ Η αστυνομία του Merseyside διαβεβαιώνει, πως θα κάνει τα πάντα, για να έχουν οι φιλάθλοι ένα καλό και ασφαλές παιχνίδι. Δεν θα διστάσει να καταδικάσει παραβατικές συμπεριφορές. ”

Γεμάτο Anfield, αλλά χωρίς πυρσούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com