Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dida: “ Ο Alisson θα γίνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης ”

Dida: “ Ο Alisson θα γίνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης ”

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Alisson Becker στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

Έχοντας συνεργαστεί με τον Alisson στην Internacional, o Dida έχει εντυπωσιαστεί με την πρόοδο του συμπατριώτη του στην Ευρώπη.
Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, Dida, πιστεύει ότι ο Alisson μπορεί να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου.
Ο Alisson έγινε γνωστός όταν στην πατρίδα του, στην Internacional, κληρονόμησε τη φανέλα με το νούμερο 1 από τον Dida, με τον τελευταίο να παρακολουθεί στενά από τότε την εξέλιξη του.
Ο 26 χρονών τερματοφύλακας των Κόκκινων, έπρεπε να κάνει υπομονή για να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Roma, όταν έφτασε εκεί το 2016, αλλά από τη σαιζόν 2017/18 αποτελούσε την πρώτη επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα για την Ιταλική ομάδα.
Η Liverpool, ξόδεψε 72.5 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον φέρει στο Anfield, με τον Βραζιλιάνο να προσαρμόζεται γρήγορα στη νέα του ομάδα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του, 7 φορές σε 12 αγώνες στην Premier League.
«Μου αρέσει πολύ ο Alisson-νομίζω ότι είναι μεγάλος τερματοφύλακας.» είπε ο Dida στο Omnisport.
«Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του στην Internacional. Βλέπω τη μεγάλη του ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο, με τον ερχομό του στην Ευρώπη και με τις συμμετοχές του στην Εθνική Βραζιλίας.»
«Ελπίζω ότι μπορεί να γίνει, αυτό που όλοι περιμένουμε από αυτόν, κατακτώντας πολλά τρόπαια στην Ευρώπη και καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.»
Για τη μοναδική αυτή θέση στο παγκόσμιο στερέωμα, ο Alisson αντιμετωπίζει σκληρό συναγωνισμό, αντιμέτωπος με τους δύο Γερμανούς τερματοφύλακες –που μάχονται μεταξύ τους για τη φανέλα με το νούμερο 1 στην Εθνική Γερμανίας.
«Μεγάλοι τερματοφύλακες και οι δύο.» είπε ο Dida για τους Manuel Neuer και Marc-Andre ter Stegen.
«Έχουν δείξει σπουδαία τεχνική και ικανότητα, και γι αυτό η Γερμανία καταφέρει να διατηρεί τέτοιο υψηλό επίπεδο, όπου συμμετέχει.» ολοκλήρωσε

Πιστεύει πολύ στον Alisson ο Dida.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com