Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: “ Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Gary Neville ”

Shaqiri: “ Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Gary Neville ”

Ο Gary Neville, πρώην παίκτης της Manchester United είχε ασκήσει κριτική εναντίον του Ελβετού, πριν ακόμα την καλοκαιρινή του μεταγραφή στη Liverpool.
Παρόλα αυτά ο Shaqiri, απολαμβάνει μια καλή αρχή της σαιζόν πλέον στη Liverpool, αποδεικνύοντας ότι όσοι τον αμφισβητούσαν έκαναν λάθος, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του δύο γκολ και δύο assists, στις 8 συνολικά εμφανίσεις που έκανε στο πρωτάθλημα (μόλις δύο ως βασικός).
Ο Shaqiri, λοιπόν απάντησε στον Neville- ο οποίος τον είχε κατηγορήσει ως μη επαγγελματία, σε συνέντευξη του στην Ελβετική Blick και ενώ βρισκόταν με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει. Δεν με ενδιαφέρει αν λέει τώρα ότι παίζω σκληρά.» δήλωσε.
«Αρκετοί βιάστηκαν να πουν κοροιδεύοντας, ότι η Liverpool παραείναι μεγάλο βήμα για μένα. Αλλά πάντοτε ήμουν αρκετά ήσυχος όποτε σε μια αρχή σε μια νέα ομάδα, έπαιρνα λίγο χρόνο συμμετοχής.»
«Ήξερα φυσικά από την εμπειρία μου στη Bayern και στην Inter, ότι πρέπει να είμαι υπομονετικός , να εστιάζω την προσοχή μου στη δουλειά και όποτε έρθει η ευκαιρία μου να την αρπάξω.»
Στη συνέχεια ο Shaqiri, ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί καθόλου την πιθανότητα, να καθίσει για ένα καφέ με τον Neville, για να υθεί η μεταξύ τους παρεξήγηση.
«Καθόλου» απάντησε ο Ελβετός.
Ο παίκτης των Κόκκινων είχε αναγκαστεί να αμυνθεί και στην αρχή της σαιζόν απέναντι στις κριτικές των Phil και Garry Neville, αλλά τώρα απολαμβάνει τη ζωή στο Merseyside, και σε προηγούμενες δηλώσεις του , είχε τονίσει ότι ήταν ευτυχισμένος παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε σε πολλούς αγώνες ,ως τώρα, βασικός.
Για τις επιλογές μάλιστα αυτές, του Jurgen Klopp, είπε ότι: «Στο τέλος είναι απόφαση του προπονητή να αποφασίσει ποιος θα παίξει και εναντίον ποιού.»
«Θα αλλάξει την ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο και θα επιλέξει εκείνους που πιστεύει ότι είναι οι κατάλληλοι για να κερδίσουν τον αγώνα.»
«Αν αποφασίσει να σε βάλει να παίξεις από την αρχή τότε αυτό είναι πολύ ωραίο, αλλά και πάλι αν είσαι στον πάγκο και σε βάλει μέσα για να προσπαθήσεις και να επιδράσεις στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, τότε κι αυτό είναι εξίσου ωραίο.»
«Έτσι κι αλλιώς μόνο 11 παίκτες μπορούν να παίξουν και εδώ έχουμε μια μεγάλη και καλή ομάδα. Όλοι δέχονται τις αποφάσεις του διαιτητή και ως τώρα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για μας.»
«Έχω παίξει σε διαφορετικές ομάδες και έχω συναντήσει διαφορετικές προοπτικές , οράματα και στόχους.»
«Πρέπει να προσαρμοστώ στην ομάδα και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο μου εδώ.»
«Ο προπονητής το θέλει αυτό, όπως θέλει επίσης να δείχνω το ταλέντο μου στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι- βοηθώντας την ομάδα με το να δημιουργώ καλές ευκαιρίες για γκολ.» ολοκλήρωσε.

Δεν δίνει σημασία στα λεγόμενα του Neville ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com