Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gomez νίκησε τον Lovren!

Ο Gomez νίκησε τον Lovren!

Θα ασχολούμαστε για πολύ καιρό ακόμα με το μεγάλο ταλέντο πού λέγεται Joe Gomez.

Με δραματικό τρόπο η Εθνική Αγγλίας νίκησε την Κροατία με 2-1 την Κυριακή το απόγευμα.
Τα Λιοντάρια έψαχναν για εκδίκηση μετά τον αποκλεισμό τους από τους Κροάτες στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους δύο παίκτες της Liverpool να έρχονται αντιμέτωποι στον συγκεκριμένο αγώνα, στο Wembley.
Ο Gomez επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα μετά την απουσία του από το φιλικό εναντίον των Η.Π.Α ,ως παρτενέρ του John Stones, στο κέντρο της άμυνας και με σκοπό να συνεχίσει τις εκπληκτικές του αποδόσεις.
Εκτός έμεινε ο Trent Alexander- Arnold, ο οποίος παραχώρησε τη θέση του στον Kyle Walker, αλλά και ο Jordan Henderson, προληπτικά , με τον Southgate να λέει μάλιστα ότι : «Είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει πάντοτε, οπότε έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση.»
Από την άλλη πλευρά, ο Dejan Lovren, ήταν ο αδιαφιλονίκητος αρχηγός στην άμυνα των Κροατών, έχοντας πάντα δίπλα του τον Domagoj Vida, όπως και στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Αγγλία κυριάρχησε στα πρώτα 45 λεπτά με την Κροατική άμυνα να μην εκπέμπει ακριβώς ασφάλεια ή σιγουριά.
Ενάντια όμως στη ροή του αγώνα, ο Andrej Kramaric, σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Gomez,αντικειμενικά, να μην μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή του τέρματος.
Όμως 12 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, η μεγάλη μπαλιά με τα χέρια , στην επαναφορά της μπάλας από την άκρη του αγωνιστικού χώρου, του Gomez, έδωσε την ευκαιρία στον Lingard να ισοφαρίσει.
Να λοιπόν που οι προπονήσεις στο Melwood του Thomas Gronnemark, αρχίζουν να αποδίδουν.
Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν τελικά με τον Harry Kane, τη νίκη, στις καθυστερήσεις, με τον Dejan Lovren, να δέχεται την κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά.
Για τους Gomez, Alexander-Arnold και Henderson η νίκη αυτή σημαίνει ότι του χρόνου τον Ιούνιο θα συμμετέχουν στα τελικά του UEFA Nations League, σε αντίθεση με την Κροατία.

Επικράτησε η Αγγλία του Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com