Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Απίστευτη σπατάλη ταλέντου ο Balotelli!»

Gerrard: «Απίστευτη σπατάλη ταλέντου ο Balotelli!»

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία από το καλοκαίρι του 2014 μοιράστηκε ο Steven Gerrard, στο βιβλίο πού έγραψε το 2016 με τίτλο «My story».

Ένα απόσπασμα του βιβλίου του Stevie πού διέρρευσε πρόσφατα, αφορά σε μία κουβέντα πού του έκανε ο Brendan Rodgers πριν από τέσσερα καλοκαίρια ενόσω συνυπήρχαν στη Liverpool, και με την ομάδα μας να έχει αποτύχει να βρει αντικαταστάτη του Luis Suarez μέχρι τότε.

Ας δούμε λοιπόν αυτή την ιστορία, έτσι ακριβώς όπως τη μοιράστηκε ο θρύλος των Reds:

«Την τελευταία μου σεζόν, ο Brendan Rodgers ήρθε προς το μέρος μου μία μέρα στα μέσα Αυγούστου», ξεκινά την αφήγησή του.

«Είχαμε μία συνομιλία κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης. Είπε ‘Ξέρεις ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ορισμένες μετεγγραφές. Πλέον δεν έχω άλλη επιλογή παρά να ρισκάρω.'»

«Ο Brendan έκανε μία παύση προτού ξαναρχίσει να μιλά: ‘Το ρίσκο είναι η απόκτηση του Mario Balotelli’. Η πρώτη μου άμεση αντίδραση ήταν ‘Uh-oh.'»

«Δεν είχα συναντήσει ποτέ τον Balotelli, όμως είχα ακούσει όλες τις ιστορίες για τις εσωτερικές αναταραχές πού είχαν προκληθεί στις ομάδες πού είχε παίξει, και τον Jose Mourinho να τον περιγράφει σαν έναν ‘μη διαχειρίσιμο’ παίκτη.»

«Ήμουν σε θέση να δω ότι όταν είχε τη σωστή διάθεση, ήταν ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όμως στο υπόλοιπο μέρος της καριέρας του έμοιαζε σαν μία αδιανόητη σπατάλη ταλέντου. Αυτή ήταν η γνώμη μου για τον Balotelli.»

Αυτή ήταν μια από τις πολλές ιστορίες πού περιγράφει στο βιβλίο του ο Steven Gerrard.
Αυτή ήταν μια από τις πολλές ιστορίες πού περιγράφει στο βιβλίο του ο Steven Gerrard.Q
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com