Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στοχεύει να γυρίσει μέσα στη σεζόν ο Chamberlain!

Στοχεύει να γυρίσει μέσα στη σεζόν ο Chamberlain!

Liverpool εναντίον Manchester City, ο Oxlade Chamberlain ανοίγει το σκορ

Μέχρι τώρα η Liverpool έχει στερηθεί έναν από τους πιο σημαντικούς της παίκτες, τον Alex Oxlade-Chamberlain. Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπαιξε πολύ κομβικό ρόλο στην πορεία της ομάδας στο περσινό Champions League.

Η αποθεραπεία του πάει αρκετά καλά και όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του, ο στόχος του είναι να καταφέρει να επιστρέψει μέσα στην τρέχουσα σεζόν έστω και για λίγους αγώνες.

“ Θα ήθελα πολύ να καταφέρω να κάνω έστω μια εμφάνιση την φετινή σεζόν. Τώρα ο επόμενος στόχος είναι να αποκτήσω δύναμη στο γυμναστήριο και έπειτα να ξεκινήσω τρέξιμο εκτός γυμναστηρίου. Θα έχω 2 μήνες με τρέξιμο πιθανότατα. ”

“ Όταν είμαι σε γήπεδο και έρχομαι σε επαφή με την μπάλα θα είναι πολύ πιο εύκολο. Έχω ήδη ξεκινήσει να δίνω πάσες και νιώθω πολύ καλά. Μόλις μπω στο γήπεδο και αρχίσω να πιστεύω, ότι πλησιάζω. ”

“ Ακόμα και αν καταφέρω να επιστρέψω φέτος δεν θα είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Θα είναι πολύ καλό, όμως να αγωνιστώ σε μερικούς αγώνες πριν το τέλος της σεζόν. Πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους, για να πιστέψω πως μπορώ να τα καταφέρω. Μετά θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία και θα είμαι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. ”

Έχει λείψει πολύ ο Chamberlain από το κέντρο των Reds και θα ήταν πολύ σημαντικό να τον βλέπαμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους έστω και για ένα παιχνίδι.

Θα το παλέψει για φέτος ο Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com