Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sir και επίσημα ο King Kenny Dalglish!

Sir και επίσημα ο King Kenny Dalglish!

Ένας άνθρωπος, ορόσημο στην ιστορία της Liverpool, ο Kenny Dalglish τιμήθηκε και επίσημα ως Sir, σε τελετή που έλαβε χώρα στο Buckingham Palace υπό τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Charles.

O Dalglish τιμήθηκε τόσο για τις υπηρεσίες του στο χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και για τη φιλανθρωπική του δράση ιδιαίτερα στην περίοδο της τραγωδίας του Hillsborough. Θυμίζουμε, πως ο Kenny μαζί με τη σύζυγο του είχαν εκφράσει εμπράκτως τη στήριξη τους στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας, ενώ είχαν οργανώσει και φιλανθρωπικούς εράνους συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια λίρες. Μιλώντας αμέσως μετά την την τελετή, ο Σκωτσέζος στάθηκε στην τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 96 φίλους των Κόκκινων: « Οι οπαδοί μας υποστήριζαν συνεχώς και σε αυτή την περίσταση ήταν σημαντικό να δείξουμε και εμείς την υποστήριξή μας. Χρειάζονταν τη βοήθειά μας και είμαι σίγουρος πως θα είχαν κάνει και αυτοί το ίδιο για εμάς.»

Παράλληλα, ο Kenny χρίστηκε Sir και τόνισε πως ως ποδοσφαιριστής, στόχος του ήταν πάντα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει τίτλους: « Πρέπει να είσαι πάντα ταπεινός. Όταν ξεκινάς την καριέρα σου θέλεις απλά να παίζεις ποδόσφαιρο. Και όταν παίζεις ποδόσφαιρο θες να πετύχεις και να κερδίζεις τίτλους.»

Τιμήθηκε από τον πρίγκιπα της Ουαλίας ο Kenny Dalglish!
Τιμήθηκε από τον πρίγκιπα της Ουαλίας ο Kenny Dalglish!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com