Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πάει Σερβία ο Shaqiri!

Δεν πάει Σερβία ο Shaqiri!

Η Liverpool αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και δεν θα έχει στη διάθεσή της ορισμένους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Xherdan Shaqiri.

Ο Jürgen Klopp προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Liverpool.gr επέλεξε να μην συμπεριλάβει τον Ελβετό διεθνή στην αποστολή για το Βελιγραδί, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ του παίκτη και των οπαδών.

Εκτός έμειναν και οι Jordan Henderson και Nathaniel Clyne. Ο αρχηγός δεν είναι ακόμα έτοιμος και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ ο Clyne έμεινε εκτός, λόγω ίωσης.

Αντίθετα, εντός αποστολής βρίσκονται οι Dejan Lovren και Naby Keita, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Αναλυτικά η αποστολή των Reds, που ταξιδέυει στο Βελιγράδι :

Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Alisson, Sturridge, Moreno, Lallana, Mignolet, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Kelleher, Alexander-Arnold.

Ο Klopp μετά την ανακοίνωση της αποστολής εξήγησε την απόφασή του να μην συμπεριλάβει στην 21αδα τον Shaqiri.

“ Εμείς θα πάμε σε μια φανταστική πόλη, όπως είναι το Βελιγράδι μόνο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε ακούσει όλα αυτά για την υποδοχή στον Xherdan και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να συμβεί. Εμείς θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Να παίζουμε ποδόσφαιρο. ”

“ Είμαστε η Liverpool FC ένας μεγάλος  σύλλογος, ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος. Θα έχουμε να μεταφέρουμε κάποιο μήνυμα πέρα από αυτό. Ούτε πολιτικό, ούτε τίποτα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. ”

Εκτός αποστολής έμεινε ο Xherdan Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com