Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crvena Zvezda – Liverpool (preview)

Crvena Zvezda – Liverpool (preview)

Τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Maracana του Βελιγραδίου την Τρίτη (6/11) στις 19:55 το απόγευμα.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και πριν από 2 εβδομάδες στο Anfield με τους Reds να επικρατούν με 4-0 και να μην αφήνουν κανέναν περιθώριο αντίδρασης στους Σέρβους. Κάτι ανάλογο θέλουν να πετύχουν και αύριο. Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να χρησιμοποιήσει τη δυνατή του έδρα, όπως έκανε και κόντρα στη Napoli την πρεμιέρα.

Ο Klopp δεν έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό, Jordan Henderson και τον Nathaniel Clyne, λόγω ίωσης, ενώ επίσης δεν ταξίδεψε στο Βελιγράδι ο Xherdan Shaqiri για μη αγωνιστικούς λόγους. Τραυματίας παραμένει ο Alex Oxlade-Chamberlain. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Naby Keita.

Η Liverpool θέλει τους 3 βαθμούς, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα οι Σέρβοι, καθώς οι μοναδικοί αμφίβολοι είναι οι Boakye και Babic, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Γερμανός, Marko Marin. Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, διότι εντός συνόρων μετρά 14 νίκες και μόλις μια ισοπαλία σε 15 αγώνες πρωταθλήματος. Το Σάββατο επικράτησε της Novi Sad με 0-2.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Napoli φιλοξενεί στις 22:00 ώρα Ελλάδος την Paris Saint-Germain στο San Paolo σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά.

Η Liverpool αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com