Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Έχει πολύ δρόμο ο όμιλος ακόμα ”

Klopp: “ Έχει πολύ δρόμο ο όμιλος ακόμα ”

Η Liverpool βρίσκεται πλέον και στην κορυφή του ομίλου της στο Uefa Champions League μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 4-0 το βράδυ της Τετάρτης στο Anfield. Ο Jürgen Klopp έμεινε ικανοποιημένος μετά την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά τόνισε πως ο όμιλος έχει αρκετά ματς ακόμη.

“ Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη ότι είμαστε πρώτοι στον όμιλο, αλλά δεν έχουμε περάσει ακόμη στην επόμενη φάση. Ο όμιλος έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα είναι συναρπαστικός ως το τέλος. Πρέπει απλά να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια. Δεν έχω και πολλά να πω γι’ αυτό. ”

“ Ήταν ένας καλός ποδοσφαιρικός αγώνας και καταφέραμε να βρεθούμε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Κάναμε τις σωστές πάσες και αγωνίστηκαμε με το σωστό σύστημα. Σκοράραμε τα πρώτα μας δύο γκολ με την υψηλή μας πίεση και αυτό είναι πραγματικά υπέροχο. Δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι 4-0, αν δεν κάνεις κάποια πράγματα καλά. Εμείς τα κάναμε καλά. ”

Για τον Ερυθρό Αστέρα :

“ Τα παιχνίδια του Champions League συνήθως είναι πολύ δύσκολα. Έκανε καλή δουλειά ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς, όμως κάναμε καλά τη δουλειά μας και τα σωστά πράγματα. Δεν είχαν καθόλου εύκολο έργο. Κάναμε τα σωστά πράγματα και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Υπήρξαν και περιπτώσεις που έπρεπε να αμυνθούμε, αλλά οι Van Dijk και Gomez ήταν πολύ δυνατοί και δεν άφησαν να δημιουργηθεί απειλή. Κερδίσαμε, διότι είχαμε πολύ καλή αποδόση. ”

Εύκολη νίκη για την ομάδα δου Klopp κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com